Focal Inbeslagneming Symptomen

Focal Inbeslagneming Symptomen

Aanvallen die op één deel van de hersenen beïnvloeden zijn bekend als focale aanvallen of partiële aanvallen. Focale aanvallen zijn goed voor ongeveer 60 procent van alle epileptische aanvallen, volgens het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke. Focale aanvallen worden geclassificeerd als eenvoudige aanvallen, waarin de patiënt blijft bewust en het geheugen wordt niet beïnvloed; of complexe aanvallen, waarin het bewustzijn, het geheugen en het bewustzijn worden beïnvloed. Artsen en patiënten vaak fout van de symptomen van focale aanvallen voor andere aandoeningen, zoals migraine, narcolepsie, flauwvallen of psychische aandoening.

vreemd gedrag

Degenen die een aanval optreden kan vreemd gedrag vertonen. Vooral in het geval van eenvoudige focale aanvallen waarin de patiënt bij bewustzijn blijft, kan het optreden van dit gedrag de enige teken van het beslag worden. Patiënten voelen zich vaak het plotseling ontstaan ​​van onverklaarbare gevoelens van vreugde, boosheid of verdriet. Focale aanvallen kunnen ook leiden tot het plotseling ontstaan ​​van misselijkheid, afhankelijk van het gebied van de hersenen getroffen.

In aanvulling op de plotselinge intense gevoelens, kunnen patiënten vreemde geluiden horen, zien dingen die er niet zijn, voelen dingen die niet echt zijn, de geur van vreemde geuren of ervaring vreemde smaken. Degenen met een eenvoudige focale aanval zullen al die vreemde gewaarwordingen die zich voordoen, maar degenen die met een complexe aanval zal niet herinneren een van wat er is gebeurd tijdens het evenement te herinneren, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

automatismen

In aanvulling op vreemde gevoelens en gedrag tijdens een focale aanval zal veel complexe repeterende bewegingen, bekend als automatismen te voeren. Deze bewegingen kunnen bestaan ​​uit lip-smakkend, kauwen en slikken zonder reden, abnormale bewegingen van de mond, knippert, samentrekkingen of wandelen in cirkels.

Verlies van bewustzijn

Tijdens een complex focale aanval een verlies van bewustzijn optreden. Sommigen zullen een volledig verlies van bewustzijn niet ervaren, maar zal een veranderde bewustzijnstoestand beschreven als een droom-achtige toestand te komen. Dit veranderd bewustzijn resulteert vaak in een gedeeltelijk of volledig verlies van het geheugen van de gebeurtenissen vlak voor, tijdens en vlak na de aanval.

aura

Een aura is de sensatie van een aanstaande aanval, zoals beschreven door het Nationaal Instituut voor Neurologische Aandoeningen en Stroke. Een aura kan in feite een eenvoudige focale aanval, wat betekent dat er geen verlies van bewustzijn, die optreedt voordat een complex focale aanval.

Gevoelloosheid en tintelingen

Veel ervaren van een aanval voelen gevoelloosheid en tintelingen vaak omschreven als een kruipende sensatie als insecten kruipen op de huid. De verdoving vaak slechts op een helft van de door het gedeelte van de door het beslag, vergelijkbaar met een beroerte hersenen lichaam.

spiercontracties

Focale aanvallen veroorzaken vaak abnormale spiercontracties. Net als bij de gevoelloosheid en tintelen, mag de spieren aan een zijde van het lichaam wordt beïnvloed. De spiercontracties kan leiden tot abnormale hoofdbewegingen, het draaien van het hoofd, abnormale gezichtsuitdrukkingen of trillen van de armen of benen.