Fly Fishing Clubs in Skagit County, Washington

Fly Fishing Clubs in Skagit County, Washington


Skagit County ligt in het noordwesten van de staat Washington, gelegen tussen de Puget Sound in het westen en de Cascade Mountains in het oosten. De Skagit rivier stroomt door de provincie en bevat gezonde populaties van alle vijf soorten zalm, evenals regenboogforel en moordende forel. Het is een populaire bestemming voor vissers, en een aantal vliegvissen clubs bestaan ​​in en rond Skagit County.

Fidalgo Fly Fishers

Fidalgo Fly Fishers heeft zijn hoofdkantoor in Anacortes, Washington. Deze non-profit club is aangesloten bij de Federatie van Fly Fishers, en houdt zich bezig met het opleiden van en het bevorderen van de sport van het vliegvissen op de rivier de Skagit en de waterscheiding. Ze moedigen een "catch and release" beleid en werken met lokale fauna agentschappen voor de bescherming en het herstel van de lokale zalm en steelhead populaties.

Bruce Freet
2121 Forest Drive
Mount Vernon, WA 98273
(360) 424-3534

Sedro-Woolley Wildcat Steelhead Club

De Wildcat Steelhead Club ligt ten zuiden en ten oosten van Sedro Woolley, Washington. Ze vissen vanaf een boot te lanceren op de Rivier Skagit en hebben een dock voor de leden. De club komt op de laatste donderdag van elke maand aan de Sedro Woolley Senior Center. De club heeft een online nieuwsbrief.

Sedro-Woolley Wildcat Steelhead Club
PO Box 435
Sedro Woolley, Washington 98284
(360) 856-6135
wildcatsteelhead.com

De Evergreen Flyfishing Club

De Evergreen Vliegvissen Club is een hoofdstuk van de Washington Fly Fishing Club. Hoewel de club bijeen in Snohomish County, zijn ze altijd op zoek naar nieuwe leden uit de nabijgelegen gebieden. De club zorgt voor een nieuwsbrief, organiseert gastsprekers, bevordert het behoud en leert de technieken en de geschiedenis van vliegvissen. Hun charter leden opgenomen Lew Bell, een van de eerste voorzitters van de Federation of Fly Fishers, en Al Knudson, waarvan de spin vlieg patroon is een standaard voor het noordwesten van vliegvissen.

Evergreen Vliegvissen Club
PO Box 221
Everett, WA 98206
(360) 863-9889
evergreenflyclub.org

Washington Fly Fishing Clubs

Terwijl vliegvissen clubs in Skagit County kan worden beperkt, zijn er meer dan een dozijn vliegvissen clubs in de staat Washington. Voor meer informatie over deze clubs en hun locaties, kunt u de volgende website.

Washington Raad Federation of Fly Fishing
washingtoncouncilfff.org/Clubs.htm