Florida High School Athletic Association Swimming Rules

Florida High School Athletic Association Swimming Rules


De Florida High School Athletic Association dient als de regelgeving en het bestuursorgaan voor de middelbare school atletiek in de staat. De FHSAA beschikt over een raad van bestuur die de regels en voorschriften voor elke sport stelt. Veel van de regels en voorschriften zijn specifiek voor een bepaalde sport, en de FHSAA publiceert een handleiding elk jaar dat nadere uitwerking van de regels en richtlijnen die scholen, coaches en atleten moeten volgen. De regels voor het zwemmen zijn specifiek, en ze worden beoordeeld en aangepast voor de start van elk seizoen zwemmen.

seizoen Regels

Elk jaar, de Florida High School Athletic Association stelt het schema voor het zwemmen seizoen, dat plaatsvindt tijdens het eerste deel van het schooljaar. Het schema stelt het vroegste tijdstip dat coaches praktijken kan houden en stelt ook de planning die moet worden gevolgd voor de wijk en de regionale voldoet. De handleiding 2010 stelt de eerste training datum augustus 10. Scholen die praktijken voorafgaand aan de eerste training datum gezicht sancties door de FHSAA houden. De regels voor het seizoen kunnen meerdere dagen voor de wijk en de regionale voldoet. District en regionale leden stel een specifieke datum voorafgaand aan de start van het seizoen, maar de data verschillen vaak van het ene gebied of regio naar de andere.

Wedstrijdreglement

De Nationale Federatie van Verenigingen High School staat stelt zwemmen en duiken regels die de FHSAA volgt, maar FHSAA maakt een aantal wijzigingen. De regels worden gehandhaafd voor alle wedstrijden, inclusief de stand-serie voldoet momenteel gehouden in het Orlando YMCA. Regels omvatten een limiet op het aantal evenementen waaraan een individuele zwemmer in aanmerking komt om te voltooien. Geen zwemmer is toegestaan ​​om te concurreren in meer dan vier evenementen, met inbegrip van niet meer dan twee afzonderlijke gebeurtenissen. Teams zijn ook beperkt. Ze mogen niet meer dan vier vermeldingen in elk individu evenement gehouden in een zwembad met acht lanes. Als het zwembad heeft zes of zeven rijstroken, het maximum is drie; Het is twee voor zwembaden met vijf of minder rijstroken.

FHSAA regels ook bepalen welke gebeurtenissen zijn opgenomen in de stand van de middelbare school zwemmen voldoet. Er zijn 12 verschillende evenementen. De gebeurtenissen moet worden uitgevoerd in een bepaalde volgorde gespeld door FHSAA regels. Het eerste evenement is de 200-yard wisselslag estafette, en het laatste evenement is de 400-yard vrije slag estafette.

uniforme regel

Overeenkomstig FHSAA's regelboek gebruiksaanwijzing moeten alle zwemmers uniformen dat alle de billen te bedekken, en de pakken moeten zijn vervaardigd van materiaal dat niet door wanneer nat. Schenden van de regel leidt tot een zwemmer die niet in aanmerking komen voor de concurrentie tot de gewraakte kleding wordt vervangen door een conforme uniform. Deelnemers die de regel overtreden tijdens of na een wedstrijd zal worden gediskwalificeerd voor hun evenementen.

sportiviteit Regels

Sporters, coaches, school beheerders, studenten en toeschouwers die direct of indirect gekoppeld aan een specifieke school moet bepaalde FHSAA regels met betrekking tot sportiviteit te volgen. Al deze personen moeten onsportief gedrag te voorkomen. Dergelijke handelingen worden bepaald door ontmoeten ambtenaren en kan leiden tot sancties tegen de daders en hun scholen. Atleten die onsportieve acties begaan zijn niet in aanmerking komen uitgesloten voor de rest van de meet en de volgende twee wedstrijden in elke sport. Een tweede overtreding door een student-atleet resulteert in een zes weken durende opschorting van alle school atletische concurrentie. Als er meer dan drie studenten van een bepaalde school zijn belast met onsportieve handelingen, wordt de school gelegd op administratieve proef voor ten minste één jaar en zal een $ 100 boete per schorsing ontvangen.