Fitness Trampoline voor mensen met obesitas

Fitness Trampoline voor mensen met obesitas

Fitness trampolines zijn een manier om in vorm te komen en om plezier te hebben terwijl doen. Sommige trampolines zijn specifiek bestemd voor fitness; deze zijn meestal kleine en ronde. Elke trampoline kan worden gebruikt om fit te worden, echter. Bedenk hoeveel ruimte je hebt om te sparen en de vraag of iemand anders in uw familie zal worden met behulp van de trampoline bij het overwegen wat voor soort aan te schaffen. Bespreek uw plannen voor de oefening met uw zorgverzekeraar voordat u begint.

Lichaamsbeweging en obesitas

Oefening kan een groot deel van het vinden van succes in gewichtsverlies. Als je zwaarlijvig bent, proberen om minstens 150 minuten per week matig intensieve lichaamsbeweging te krijgen. Om betere resultaten te krijgen, kan 250 tot 300 minuten uit te werken per week nodig zijn. Met behulp van een fitness trampoline is een manier om oefening om uw levensstijl toe te voegen.

Het kopen van een Fitness Trampoline

Fitness trampolines kunnen worden gekocht online of in sommige winkels. Controleer altijd de limiet gewicht op trampolines bij het kopen, en koop een trampoline die plaats biedt aan meer dan je weegt, om aan de veilige kant. Kleine ronde trampolines kan binnenshuis gebruikt worden indien gewenst, terwijl de grotere modellen moeten worden opgericht buiten. Overweeg ook accessoires bij aankoop van een trampoline. Misschien wilt u overwegen het kopen van een vangnet te gaan rond de trampoline als het groot is en hoger van de grond om te voorkomen dat stuiteren van, vooral als kinderen ook zal worden met behulp van de trampoline of er is een hard oppervlak eronder. Als u kinderen of huisdieren hebt, kunt u ook willen een veiligheids grens te kopen voor de onderkant van de trampoline te voorkomen dat iemand van het krijgen van onder de trampoline terwijl je het gebruik ervan.

Beginnen uit te werken aan je conditie Trampoline

Bij het starten van een workout routine, beginnen langzaam en te bouwen om je doelen om letsel te voorkomen. U kunt trainen op een fitness trampoline gewoon door te springen op het, of u kunt een meer gestructureerde routine, zoals te gebruiken als in een fitness trampoline workout video. Sommige sportscholen hebben zelfs klassen om je de basis van de uit te werken op een trampoline te onderwijzen.

Raadpleeg uw arts

Het is altijd een goed idee om de goedkeuring te krijgen van uw arts voordat u begint uit te werken, maar dit is vooral belangrijk voor mensen die lijden aan obesitas of morbide obesitas, omdat deze populaties zijn meer risico lopen op ernstige medische aandoeningen, zoals hoge bloeddruk of diabetes. Uw arts zal ook in staat zijn om u specifieke aanbevelingen voor hoe vaak en hoe lang je uit zou moeten werken te geven.