Filmregisseur Rollenspel activiteiten voor kinderen

Filmregisseur Rollenspel activiteiten voor kinderen

Als u een ontluikende Spielberg in uw midden, misschien een set van role playing activiteiten in orde is. Het spelen van de regisseur leert een kind hoe de leiding te nemen, een leider en motiveren van een groep om een ​​geweldig eindproduct te bereiken. Het rollenspel zal uw kind leren de verschillende verantwoordelijkheden van een regisseur, en je zou kunnen eindigen met een hilarische film die je kunt delen met je familie - en toekomstige vriendinnetjes van uw kind.

Het script

Bestuurders zijn vaak verantwoordelijk voor het schrijven van een script, het aanpassen van een uit een verhaal of het bewerken van een eerder geschreven script. Uw kind zou kunnen genieten van het schrijven van zijn eigen script van een verhaal in zijn hoofd, of hij misschien een beetje hulp nodig hebben door simpelweg het aanpassen van een van zijn favoriete verhalen. Als uw kind in staat is, moet hij zijn script te typen. Vertel je kind dat hij kan "pitch" zijn script voor u, een mock producer, die geïnteresseerd zijn in de financiering van zijn film zou kunnen zijn. Hij kan ook delen van zijn script gebruiken om acteurs auditie voor rol in zijn film te nemen.

storyboard

Films gaan zelden vanuit een script rechtstreeks naar filmen. De directeur moet plannen wat hij wil zijn film te kijken als in een proces genaamd storyboards. Bekijk een filmpje met uw kind en laat hem een ​​aantal favoriete scènes te trekken; ze hoeven niet perfect te zijn. Dit proces zal uw kind te krijgen na te denken over wat hij zijn film te lijken wil. Hij kan ook komen met een lijst van rekwisieten, kostuums en decors hij nodig heeft voor elk schot. Help je kind te komen met een storyboard voor de scènes in zijn script.

Licht, camera, actie!

Leer je kind de stereotiepe regisseur zin van "Lights, camera, actie!", Zoals hij begint aan zijn script te richten. Zodra hij werpt de film en heeft een plan voor het filmen, is hij klaar om de opname te starten. Uw kind zou willen om de video camera te gebruiken, of hij kan "huren" iemand om zijn camera operator. Film familie of vrienden acting out script van je kind zoals hij ze regisseert; als hij een voorstelling wil hij niet krijgt, instrueren hem om te zeggen, "Cut! 'en geven de acteurs een aantal tips voor het schieten van de scène opnieuw. Met video-editing software, waarvan sommige gratis wordt geleverd met een groot aantal computers, hoeft u niet om de scènes te schieten in orde is.

mock Film

Als u geen toegang tot een videocamera hebt, kunt u en uw kind doen alsof ze een film te maken met een faux camera, zoals een wc-papier rollen; Dit idee is bijzonder bruikbaar voor jongere kinderen die geen een camera of film bewerkt met de computer. Net als uw kind zou met een echte camera, kan hij doen alsof het opzetten van schoten, advies te geven aan acteurs en zeggen: "Dat is een wrap!" Wanneer het filmen wordt gedaan.

editing

Bestuurders werken ook nauw samen met de redactie om te controleren of de schoten ze wilden belanden in de film en dat de film stroomt zoals gewenst. Speel editor van uw kind als je hem te helpen met de film editing software. Als je een paar duurt van één scène, bijvoorbeeld, kan je kind regisseur spelen en kiezen welke hij wil best. Monteer alle scènes in de juiste volgorde, en uw kind kan er ook voor kiezen om muziek of geluidseffecten toe te voegen aan zijn film.

In de bioscoop

Laat uw kind rol spelen directeur bij een vertoning van zijn nieuwe film. Ga zitten met popcorn en frisdrank en nodig uw familie voor een vertoning van de film van uw kind. U kunt de screening met een Q en A waarin uw kind blijft zijn directeur hoed te trekken en zijn film te bespreken volgen.