Fietshelm Houdbaarheid

Fietshelm Houdbaarheid


Case studies is gebleken dat het dragen van een helm tijdens het fietsen de kans op hoofd- en hersenletsel met maar liefst 88 procent. Weten wanneer je je helm zal uw veiligheid te houden in gevaar wordt gebracht te vervangen.

modellen

Fietshelmen zijn er in drie verschillende stijlen. Sporthelmen zijn meestal goedkoop en geschikt voor fietsers. Racefiets helmen zijn licht van gewicht en aerodynamische, terwijl de mountainbike helmen bevatten vaak vizieren en extra bescherming voor de achterkant van je hoofd.

Duur

Er is geen enkele definitieve levensduur van een fietshelm, maar toonaangevende fabrikanten zoals Giro en Bell stel voor het vervangen van uw helm om de drie jaar. REI - een openlucht recreatie gear bedrijf - raadt het veranderen van je helm op zijn minst om de vijf jaar.

ongevallen

Helmen zijn waarschijnlijk om schade bij een ongeval lijden. Er zou geen visueel bewijs van schade, maar het is altijd veiligste een helm na een belangrijke invloed te vervangen.

Onderhoud

De houdbaarheid van een helm kan worden beïnvloed door de manier waarop je kijkt na het. Helmen moeten in een koele, droge plaats om warmte schade te voorkomen worden gehouden. Fabrikanten adviseren u om uw helm te reinigen met een zachte doek met warm water en een milde zeep in plaats van een mogelijk schadelijke schoonmaakmiddelen.