Fietsen Tips voor lange ritten

Fietsen Tips voor lange ritten

Omdat het bouwt uithoudingsvermogen, verbrandt vet en kunt u nieuwe sites te zien, moet je een lange rit - een aanzienlijk langer dan je normaal - elke week of twee. Tijdens het rijden 10, 15 of 20 extra mijl vormt een hele uitdaging, planning, een goede trappen en een extra stuk van de apparatuur kan u helpen bij het te ontmoeten.

Track Terrain en windcondities

Een verdubbeling van de lengte van een ritje maakt het moeilijk genoeg, maar ondervindt drie onverwachte heuvels in de laatste 5 mijl kon dwingen je te demonteren en te lopen. Daarom moet elke keer dat je een lange rit te doen, moet je het terrein weten. Als je avontuur op onbekend terrein, controleer dan de verhoging op een van de vele gratis internet sites die ontworpen zijn voor de planning ritten. Op dezelfde manier moet je nooit beginnen aan een lange rit zonder te weten de richting en snelheid van de wind. Naast het verstrekken van inzicht in hoe u het beste jurk, kan een straffe wind de richting van je rit te dicteren. Wanneer langer dan normaal rijden, kies een route die een wind in de rug naar het einde toe biedt. Vrijwel alle Internet weersites leveren windsnelheid en windrichting.

Pedaal in Circles

Een snellere, soepeler pedaalslag verbruikt minder energie dan een tragere, krachtiger één, en omdat je produceren ongeveer 5400 pedaal slagen per uur, trappen in cirkels in plaats van pureren neer op de pedalen 'houdt uw benen frisser voor laat in de rit, " volgens de voormalige coach US National Cycling Team Craig Griffin. Te trappen in cirkels, twee keer de Tour de France-winnaar Greg LeMond suggereert het nabootsen van de beweging gebruikt voor het schrapen modder van de onderkant van je schoenen op een stoeprand. Door dit te doen, besteden je minder totale energie, maar wekken enige macht door de rugslag, iets dat fijnstampen beneden niet doet.

Eten en drinken - maar niet te veel

Een grote ruiter echt moeilijk kan branden tot 1000 calorieën per uur, maar tijdens de oefening het lichaam kan alleen assimileren ongeveer een derde van die calorieën. Als gevolg daarvan, als je eet om gelijke tred te houden met de energie-uitgaven, het grootste deel van de calorieën zal zitten in je maag en je verschrikkelijk voelen. In plaats daarvan, in kleine hoeveelheden calorieën vaak - om de 30 minuten of zo. Je bent niet ter vervanging van alle calorieën verloren, maar 200-350 per uur zal houden ga je. En terwijl het is waarschijnlijk je verliest 32 ounces van de vloeistof per uur op uw rit, hoeft u alleen maar tot 16 ounces per uur drinken uit dehydrateren zelfs op een drie tot vier uur durende rit te houden. Drinken te veel en je kon kramp.

Gebruik Clip-On Aero Bars

Om te genieten van een lange rit, moet je comfortabel, maar u kunt dat paardrijden langer dan normaal oorzaken pijn in uw handen, armen, schouders of nek. Vermijd dit door het toevoegen van clip-on aërostangen - bars die u toelaten om je armen verder naar voren uit te breiden en de rest van uw onderarmen op kussentjes - uw huidige stuur. Rijden in deze positie wanneer alleen of in de voorkant van de verpakking, en je de contactpunten wisselen tussen u en de fiets, waardoor de typische contactpunten een pauze - en meer comfort. Het gebruik van clip-on aërostangen vereist enige vaardigheid, echter, dus de praktijk in een veilige omgeving voor het gebruik van hen op een lange rit.