Fietsen & amp; Calorieën verbrand per uur

Fietsen & amp; Calorieën verbrand per uur

Biking is meer dan alleen een geweldige manier om calorieën, het is een van de groenste methoden van vervoer mogelijk te verbranden. In het begin van 2010, de New York Times meldde dat de Amerikaanse minister van Vervoer Ray LaHood drong staat vervoer agentschappen om meer toegang voor fietsers op wegen en bruggen van de natie te bieden. Als de agentschappen volgen orders, kunt u snel zien meer fietspaden en routes in uw stad.

types

Je hebt veel keuzes gekregen als het gaat om fietsen. In aanvulling op de standaard racefiets of stationaire fiets op de sportschool, kunt u een mountainbike, BMX fiets, ligfiets of tandem fietsen. Mountainbikes hebben over het algemeen een ingebouwde schokken en meer demping voor hobbels en sprongen, terwijl de BMX fietsen hebben kleinere frames, meer geschikt voor sprongen en trucs. Ligfietsen bieden een meer ontspannen houding en minder luchtweerstand dan de standaard racefietsen, terwijl tandem fietsen geven u de mogelijkheid om fietsen een teamsport in plaats van een eenzame achtervolging.

Stilstaande fiets

Volgens de Harvard Heart Letter, zal uw gewicht vanaf en uw trainingsintensiteit te bepalen hoeveel calorieën je verbrandt op een stationaire fiets. De berekeningen die betrokken zijn drie hypothetische proefpersonen met een gewicht van 125 pond, 155 pond en 185 pond. In een uur matige activiteit, Harvard berekend dat deze onderwerpen 420 calorieën, 520 calorieën en 622 calorieën zou branden, respectievelijk. Als zij hun intensiteit opgevoerd tot "krachtige," dezelfde onderwerpen zouden 630 calorieën, 782 calorieën en 932 calorieën te verbranden, respectievelijk.

racefiets

De Harvard Heart Letter namen ook haar ramingen uit op de straat, om zo te zeggen. Met behulp van dezelfde drie hypothetische proefpersonen, fietsen op een rustiger 12-13,9 mijl per uur verbrand 480 calorieën, 596 calorieën en 710 calorieën per uur, respectievelijk. Het tempo opvoeren om het bereik van 16 tot 19 mijl per uur beoordeeld verbrandingen van 720 calorieën, 892 calorieën en 1066 calorieën, respectievelijk.

Meer calorieën verbranden

Het maakt niet uit welk type fiets je rijdt, kun je dingen om je calorieverbranding te verhogen doen. In de sportschool, verhoging van de weerstand op de fiets pedalen. Op straat, kiest routes die u bergop nemen. Rijd op een single-speed fiets of negeren de versnellingen die u normaal zou gebruiken om ervoor te trappen gemakkelijker. Als je op een vlakke ondergrond, doen getimede ritten en duw jezelf om sneller te trappen, het verhogen van uw doelen als je kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen.

Andere gezondheidsvoordelen

Als u uw fiets te rijden, je doet meer dan alleen het verbranden van calorieën. Volgens de fietshelm Research Foundation, werkt u de meeste grote spiergroepen wanneer u fietsen, van uw benen om je buikspieren om je schouders. Fietsen kunnen helpen verlichten van pijn in de rug, merken zij op, omdat de trappen beweging werkt om je onderrug en wervels te versterken, waardoor de kans op gleed schijven en andere rugproblemen. Het is ook ideaal voor mensen met zwakke knieën of heupen die moeite hebben met het ondersteunen van hun volle gewicht te hebben. De Stichting wijst erop dat uw fiets draagt ​​70 procent van je gewicht, waardoor fietsen praktisch voor degenen die niet kunnen joggen of gemakkelijk te voet.