Fibrovan Side Effects

Endometriose is een aandoening die vrouwen treft in de twintig tot veertig wanneer ze overtollige fibrine opbouwt op het endometrium (de wand van de baarmoeder). Hierdoor vleesbomen of fibromusculaire goedaardige tumoren te vormen. Het kan pijnlijk zijn en kan leiden tot bloedstolsel residu littekens, zware menstruatie en onvruchtbaarheid. Fibrovan is een voedingssupplement dat kan worden gebruikt voor de behandeling van endometriose.

Wat zijn de oorzaken Endometriose?

Excess fibrine (een onoplosbaar eiwit het lichaam in reactie op bloeden en / of ontsteking) opbouwt aan de wand van de baarmoeder. Deze overmaat fibrine produceert wat wordt genoemd de 'matrix' voor endometriose. Hormonale onbalans is een bijdragende factor in de productie van overtollige fibrine.

endometriose Symptomen

Symptomen kunnen zijn onderbuik zwelling, zware menstruatie, bloeden tussen periodes, druk in het bekken en pijn, urinaire frequentie en urgentie, constipatie, aambeien, bloedarmoede, vermoeidheid, pijn in de onderrug, onvruchtbaarheid en miskramen.

behandeling Opties

Chirurgie te verwijderen vleesbomen kunnen risico's (post-operatieve infectie, vruchtbaarheid problemen en de hergroei van vleesbomen) opleveren. Medicijnen zoals lage dosis pil, hormoontherapie en GnRH (gonadotrofine releasing hormone agonisten) hebben bijwerkingen die kunnen zijn depressie, stemmingswisselingen, zware menstruatie, en, in sommige gevallen, eierstokkanker.

alternatieve behandelingen

Een vetarm, is vezelrijk dieet aanbevolen. Fibrovan, een supplement, kan helpen bij het oplossen stolsels en fibrine-deposito's, die het immuunsysteem dan scheidt als afval in de urine. belangrijkste ingrediënten Fibrovan zijn: Nattokinase (een enzym uittreksel uit sojabonen en bacil natto, een gunstige bacteriën); EGCG (epigallocatechinegallaat, een antioxidant in groene thee bladeren); en lycopeen (een ander anti-oxidant gevonden in tomaten en andere rode vruchten en groenten).

Bijwerkingen van Nattokinase

hoofdingrediënt Fibrovan's, Nattokinase (een stolsel-buster en een bloed-verdunner) kunnen interageren met de lopende aspirine therapie, anti-stollingsmiddel medicatie zoals Coumadin, of medische kruiden die het bloed verdunnen. U kunt ook last zwaardere periodes of spotting tussen periodes tijdens het gebruik. Altijd in overleg met uw arts voor de behandeling van uw endometriose.