Fibromyalgie baden met Epsom Salt & amp; Bakpoeder

Fibromyalgie baden met Epsom Salt & amp; Bakpoeder

Fibromyalgie betekent spiervezels pijn. Het wordt gekenmerkt door spieren, pezen en ligament pijn, samen met griepachtige symptomen. Deze chronische ziekte is onvoorspelbaar en varieert van mild tot uitschakelen. De oorzaak van fibromyalgie is niet bekend, en hoewel het lijkt te draaien in gezinnen, is er geen genetische component geïdentificeerd. Momenteel wordt aangenomen dat mensen met fibromyalgie een tekort aan magnesium en / of lagere niveaus van de neurotransmitter bekend als serotonine, die verantwoordelijk is voor de stemming kan hebben. Stellen van de diagnose van fibromyalgie is moeilijk, omdat het lijkt op vele andere ziekten zoals chronische vermoeidheid syndroom en meervoudige chemische overgevoeligheid. Als u zijn gediagnosticeerd met fibromyalgie, is het belangrijk om te leren hoe om te gaan met de pijn en ongemak veroorzaakt.

blended Approach

Een blended benadering van de behandeling omvat zowel conventionele en alternatieve methoden. Een van de manieren fibromyalgie wordt behandeld is door een eliminatiedieet om te achterhalen of voedselintoleranties bijdragen aan de ziekte. Supplementen zoals magnesium en appelzuur kan worden. Oefening wordt aanbevolen om pijn en stijfheid te verminderen. Meditatie is goed om te ontspannen lichaam en geest. Biofeedback lagere stress en het nemen van gemalen rode peper of paprika, - dat is een krachtige pijnstiller - kan zowel helpen bij het controleren pijn. Homeopathie behandelingen omvatten Arnica, Bryonia, Hypericum en Rhus Toxicodendron. Acupunctuur en acupressuur zijn zowel behulpzaam. Voorgeschreven medicijnen, zoals antidepressiva, zijn conventionele medische behandelingen.

Topical Behandelingen

Joseph Dispenza, auteur van "beter leven langer: The Parcell's Center 7-stappenplan voor de gezondheid en levensverwachting," zegt dat het baden met Epsom zouten en zuiveringszout verlichting kan brengen aan de fibromyalgie patiënt Hij beveelt 1 pond van Epsom zout en 1. lb. zuiveringszout een bad van water zo warm kan worden getolereerd, onderdompeling gedurende 25 tot 30 minuten totdat het water wordt gekoeld en verlaat het bad zonder spoelen.

Epsom Salt

Epsom zout magnesiumsulfaat. Volgens Mark Londen in zijn onderzoeksrapport rapport "De rol van magnesium in fibromyalgie," magnesium tekort kan een belangrijke rol in het ziekteproces te spelen. Magnesium is betrokken bij vele lichaamsfuncties, waaronder regulatie of remming van zenuwuiteinden, die geacht bronnen van fibromyalgie pijn. Magnesiumsulfaat kan worden geabsorbeerd door de huid direct in de bloedbaan om spierweefsel te ontspannen.

Bakpoeder

Baking soda is een alkalizing agent, volgens Dr. Rita Louise, auteur van "een energieke Kijk naar fibromyalgie," het helpt het lichaam bij het vrijmaken van energie en giftige stoffen uit de huid. Dit vermindert stress en helpt het lichaam te ontspannen.

Hot to Cool

aanbeveling Dr. Dispenza dat het badwater zo heet zijn als getolereerd kunnen worden is gebaseerd op het feit dat wanneer het lichaam stijgt, de bloedvaten in de huid verwijden en draag bloed vlak onder het lichaam af te koelen. Toxines de huid gebracht worden vrijgegeven, en de absorptie van magnesium en sulfaat plaatsvindt. Een verblijf in het water totdat het water koelt laat de huid giftige stoffen vrijkomen.