Feiten over Global Warming voor Kinderen

Feiten over Global Warming voor Kinderen

Kinderen hebben vele jaren voor hen om te besteden aan de aarde, zodat de toestand van deze planeet hun situatie rechtstreeks aantast. Om u te helpen uw kinderen te begrijpen wat opwarming van de aarde is en hoe het invloed mensen, bieden relevante en interessante feiten over dit milieuvraagstuk. Zodra ze begrijpen wat er op het spel, kunnen ze positieve veranderingen die kunnen helpen om het verschil te maken.

Broeikasgassen

Broeikasgassen gebeuren natuurlijk uit een aantal bronnen. De koolstofdioxide die de mens uitademt is een belangrijke bron van broeikasgassen, volgens het Amerikaanse Environmental Protection Agency. Greenhouse gas ontsnapt ook in de atmosfeer van fossiele brandstoffen zoals olie en kolen, gebruikt voor het aandrijven voertuigen, in de productie van elektriciteit, in de industrie en de productie, in de landbouw en de landbouw, en uit de exploitatie van woningen en bedrijven. Een andere bron van broeikasgassen is waterdamp, wat inhoudt water verdampen in de atmosfeer uit het water op de aarde.

Het effect van broeikasgassen

Wanneer broeikasgassen omhoog te gaan in de atmosfeer rond de aarde, ze werken als een isolerende deken die warmte opvangt van de zon rond de aarde, zodat het niet weg kunnen komen, volgens het Nationale Centrum voor Atmosferisch Onderzoek en University Corporation for Atmospheric Research. De term "broeikaseffect" kwam uit een vergelijking van hoe een kas vallen warme lucht en zonneschijn in de glazen wanden en het dak en houdt planten warm binnen. De aarde heeft geen glas eromheen, maar de gassen stak er door kooldioxide, waterdamp en fossiele brandstoffen werken op een vergelijkbare manier.

Global Warming Impact

Broeikasgassen houden van warme lucht in de buurt van de aarde is belangrijk omdat het helpt om het milieu comfortabel voor bewoners van de planeet. Het probleem dat optreedt is echter dat te veel broeikasgassen bewegen in de atmosfeer. Deze overvloed aan broeikasgassen wordt veroorzaakt door een stijging van de temperatuur wereldwijd. Sommige van de tekenen van de opwarming van de aarde onder smeltende gletsjers op de Noord- en Zuidpool, smeltend zee-ijs in de Noordelijke IJszee, minder pinguïns op Antarctica, de stijgende zeespiegel (met vermelding van het smelten van ijs), specifieke planten- en diersoorten verhuizen naar koelere regio's en een verandering in neerslag, volgens de National Geographic website.

Kid-oplossingen

Door het delen van specifieke manieren uw kinderen een positief effect op het milieu kan hebben, u hen in staat om een ​​verschil te maken, adviseert de Wisconsin Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen. Kinderen kunnen lopen of reizen met de fiets in plaats van het krijgen van een rit in een auto. Jongeren kunnen aandacht besteden aan elektriciteit die wordt gebruikt en zet lampen en apparaten waar mogelijk. Recycling en hergebruik van artikelen helpt de hoeveelheid afval dat de stortplaatsen raakt te verminderen. Bieden veel aanmoediging en lof als je je kinderen te streven naar groene wijzigingen aan te brengen.