Feiten over Geneeskrachtige Planten

Feiten over Geneeskrachtige Planten


Meer dan 40 procent van de voorgeschreven medicijnen bevatten plantaardige ingrediënten. Diezelfde ingrediënten kunnen vaak worden verkregen, en de daaraan verbonden voordelen potentieel ontvangen, door ze de toegang tot de fabriek direct in de vorm van kruiden-supplementen, thee, plantaardige en neutroceuticals. Het gebruik van planten voor medicinale doeleinden dateert van duizenden jaren. Vandaag is de National Park Service meldt dat meer dan 60 miljoen Amerikanen gebruik maken van kruidenmiddelen, met steeds meer artsen voorschrijven van medicinale planten en sommige verzekeringsmaatschappijen zelfs met betrekking tot alternatieve therapieën die kruidengeneesmiddelen kan omvatten. Kruiden zoals valeriaan, echinacea, goldenseal en ginkgo zijn een veelgebruikt ingrediënt in de populaire gezondheid van de consument producten van thee om verkoudheid te worden.

Geschiedenis

De geschiedenis van de fabriek geneeskunde in Noord-Amerika dateert van honderden tot duizenden jaren voorafgaand aan de aankomst van Columbus ', wanneer mensen First Nations doorgegeven fabriek geneeskunde wijsheid met betrekking tot bijna 3.000 inheemse planten door de generaties heen. De Cherokee, bijvoorbeeld, gebruikt Bloodroot om hoest, blauw cohosh voor tandpijn en zwarte cohosh als een diureticum te verlichten. Documenten van de handel tussen het oude Babylon en Egypte liet ze mirre handel voor medicinale doeleinden rond 3000 voor Christus Beroemde Griekse, Romeinse en Arabische artsen uit de oudheid gedocumenteerd met behulp van medicinale planten, net als vroege Chinese monografieën en heilige hindoe verzen van India.

Planten In Medicine

De eerste antiseptica en koorts-verloopstukken kwam uit planten. Salicylzuur, het actieve ingrediënt in aspirine, is beschikbaar in wilgenschors. De oorspronkelijke bron van het werkzame bestanddeel in het geneesmiddel Taxol, gebruikt om kankergezwellen verminderen, is uit de Pacific taxusboom. Stephen O. Duke, een plant fysioloog met de USDA Agricultural Research Services, is het bestuderen van de jaarlijkse alsem als een mogelijke verdediging tegen malaria. Duke is ook het bestuderen van de effectiviteit hertshooi's in de strijd tegen depressie.

Market en Teelt Facts

Reformwinkels en andere dragers van voedingsproducten verkopen nu meer dan 175 verschillende inheemse Noord-Amerikaanse planten voor medicinaal gebruik op de "niet-receptplichtige" markt, het maken van meer dan $ 3 miljard. Slechts 2 procent van de naar schatting 250.000 plantensoorten zijn scherm voor potentiële medicinale voordelen geweest. Het merendeel van de geneeskrachtige planten verzameld voor verkoop in de markt worden geoogst in het wild als commerciële grootschalige teelt praktijken nog niet bestaan.

Voorzorgsmaatregelen

Niet genoeg klinische proeven met plantaardige geneesmiddelen ondersteunen het gebruik ervan als een primaire medische interventie. Je moet altijd brengt een medische zorg onder de aandacht van een arts voor een goede medische behandeling en te bespreken met uw arts uw interesse in het gebruik van medicinale planten om uw veiligheid en de effectiviteit van uw behandeling te waarborgen.