Fat Burning Oefeningen voor rugletsels

Veel mensen ervaren een soort van rugletsel in hun leven. Artsen adviseren vaak een oefenprogramma tijdens het herstelproces. U kunt het genezingsproces te helpen van een rugblessure, terwijl ook het verbranden van vet om gewicht te verliezen of in vorm te blijven.

wandelen

Lopen op een spoor of een loopband. Niet te snel lopen. Houd een standaard tempo en hou je handen ontspannen aan uw zijde. Vermijd heuvels en alleen maar lopen op gladde en zelfs oppervlakken. Wandelen zal versterken uw rugspieren, te versnellen herstel en vet te verbranden.

Zwemmen

Zwem een ​​aantal ronden in een zwembad. U zult merken dat zwemmen is veel gemakkelijker op de rug dan lopen, maar even effectief in het verbranden van vet. Zwemmen is een goede cardio-vasculaire training die is vooral effectief bij de genezing en het voorkomen van toekomstige rugletsel.
Probeer zwemmen in warm water zwembaden. Warm water zal helpen uw bloedsomloop, verlichten pijn in de rug en de snelheid van genezing, dat maakt het makkelijker om de oefeningen uit te voeren. Hoe gemakkelijker de oefening is om uit te voeren, hoe meer kans je zal verbinden aan de werkzaamheden uit te blijven en blijven om vet te verbranden. Veel revalidatiecentra en openbare zwembaden bieden warm water zwembaden en fitnesslessen.

maag Crunches

Ga op je rug plat. Buig je knieën, dan plaats je handen achter je hoofd. Til je hoofd en breng het aan je knieën te voldoen. Plaats uw hoofd terug naar beneden en herhaal deze beweging. Buikspieroefeningen versterken van uw rug en u helpen vet te verliezen.
Gebruik een oefening bal voor meer steun op je rug. Liggen op de uitoefening bal met je benen uit elkaar voor ondersteuning. Je benen mag niet meer dan schouderlengte elkaar. Balans van uw gewicht op de bal. Met je handen achter je hoofd, trek jezelf tot een hoek van 45 graden en leg je hoofd terug naar beneden. Herhaal deze beweging meerdere malen.

Side Crunches

Ga op je zij. Langzaam til je benen van de vloer tijdens het gebruik van je armen voor ondersteuning. Herhaal deze beweging aan elke kant.
Voor beginners, probeer dan liggend op je zij en het opheffen van uw bovenste been alleen terwijl het andere been eronder wordt gebogen in een hoek van 45 graden. Of je nu een gevorderde of beginnende sporter bent, zal de buik workouts vet te verbranden.

herhalingen

Ten eerste, begin je looptraining route gedurende 10 minuten per dag. Ten tweede, start uw zwemmen routine met vijf ronden in het zwembad een paar keer per week. Ten derde, het doen beginnen vijf tot 10 herhalingen 2-3 keer per week voor elke maag crunch. De omvang van uw rugletsel zal het aantal herhalingen je kunt voltooien aan te geven. Vergeet niet dat dit niet een ras en rugletsel de tijd nemen om goed te genezen. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een van deze oefeningen.