Fast Fat Burning oefeningen die je Veel Pounds Burn

Fast Fat Burning oefeningen die je Veel Pounds Burn


Het concept van het verliezen van gewicht is net zo eenvoudig als het nemen van in minder calorieën dan je verbrandt per dag; Maar het is veel moeilijker in de praktijk. Een manier om uw kansen van het gewichtsverlies succes te vergroten is de focus op het gebruik van de meest efficiënte vetverbrandende workouts en het vermijden van degenen die niet de beste resultaten niet opleveren. Voordat u begint, stelt u een gewichtsverlies doel te werken aan. Het kan helpen bij het verbeteren van uw kansen op succes. Houd in gedachten dat de Centers for Disease Control and Prevention stelt voor het verliezen van gewicht met een snelheid van niet meer dan 2 pond per week.

HIIT

High-intensity interval training, of HIIT, bestaat uit afwisselende matige lichaamsbeweging met intensieve lichaamsbeweging, bijvoorbeeld, een minuut stevig wandelen, gevolgd door 20 seconden draait op ongeveer 90 procent van je maximale snelheid. U zou dan herhaalt dit patroon interval voor maximaal 30 minuten, of 60 minuten als je de intensiteit een beetje te verlagen. U kunt elk type van aërobe oefening voor HIIT, zoals zwemmen, skeeleren en fietsen te gebruiken. HIIT helpt metaboliseren vet sneller dan matig intensieve lichaamsbeweging, omdat het mitochondria eiwitten en andere veranderingen op moleculair niveau die ervoor zorgen dat uw lichaam om vet te verbranden als brandstof toeneemt.

Fat-Burning Zone

Als high-intensity oefening is niet voor jou, matige lichaamsbeweging uitgevoerd binnen de "vetverbranding zone" kan u helpen te laten vallen pond in een iets trager tempo. De vetverbranding zone is wanneer uw hartslag 55-65 procent van je maximale hartslag of MHR. Uw MHR is 220 minus uw leeftijd in jaren. Je lichaam verbrandt een hoger vetpercentage calorieën als in de vetverbranding zone, hoewel het totale aantal verbrande calorieën is superieur met een hoge intensiteit van de training. Dus, aërobe oefening uitgevoerd binnen de vetverbranding zone is ideaal voor u als uw cardio gezondheid of conditie nog niet high-intensity aërobe oefening ondersteunt.

lift Gewichten

Je mag niet denken aan gewichtheffen als een effectieve gewicht-verlies-methode, maar het is. Verhoogde spiermassa leidt tot een toename van verbrande calorieën gedurende de dag. Het is geschat dat elke extra pond van spier verbrandt een extra 7 calorieën per dag, in vergelijking met lichaamsvet, die geen brandwonden. Voor snelle resultaten, tillen relatief zware gewichten kunt u alleen doen een maximum van acht herhalingen met. Werk elke belangrijke spiergroep eenmaal uitputting per week. Zo werk je bovenbenen en kuiten op maandag, onderrug en armen op dinsdag, woensdag rust, bovenrug en schouders op donderdag, en borst en buikspieren op vrijdag. Target elke spiergroep met ten minste twee verschillende oefeningen per training en uitvoeren 3:57 sets van acht herhalingen elk.

De X Factor

De oefening is effectief voor het verbranden van vet, maar uw dieet kan een nog grotere rol in hoe snel je gewicht te verliezen spelen. Denk er eens over: Het is hard werken proberen te verbranden 500 calorieën per dag te oefenen, maar het snijden van 500 calorieën uit je dieet is relatief eenvoudig. Bijvoorbeeld, het elimineren van calorierijke drankjes koffie en een dagelijkse snack taart kan gemakkelijk te snijden 500 calorieën uit je dagelijkse calorie-inname. Dat is gelijk aan 1 pond lichaamsgewicht per week. Kleine veranderingen kunnen grote gewichtsverlies resultaten op. De X-factor als het gaat om gewicht te verliezen is het snijden van de calorierijke snacks uit uw dieet; het toevoegen van oefening kan u helpen gewicht te verliezen nog sneller.