Fase 1 & 2 Candida Diet

Fase 1 & 2 Candida Diet


Candida albicans is een gist die van nature in het spijsverteringskanaal en andere slijmvliezen. De gist kan giftig worden wanneer een overmatige groei optreedt, veroorzaakt door slechte voeding, antibiotica of spijsverteringsstoornissen. Wanneer een overmaat van Candida in het lichaam aanwezig is, kunnen andere ziekten worden veroorzaakt, zoals lupus, MS en depressie met maagklachten zoals diarree en braken. Een speciaal dieet kan helpen bij het verwijderen Candida uit de darm. Er zijn twee fasen aan het dieet.

Inzicht in de Diet

Specifieke veranderingen in het dieet verhongeren de Candida. Ze voeden suiker en koolhydraten, zoals brood en granen. De eerste fase van het dieet is de meest strikte, wanneer alle snoep en koolhydraten worden verwijderd. Als genezing gebeurt, kan de fase 2 dieet worden gestart, dat is minder streng.

Bronnen van Sugar

Suiker is niet alleen het witte spul je op ontbijtgranen. Suiker wordt ook gevonden in veel voedingsmiddelen, zoals soda, ingeblikt voedsel, verpakte levensmiddelen, ontbijtgranen en, natuurlijk, snoep en bakkerij goederen. Andere namen voor suiker, die kan worden gevonden door te kijken op de verpakking van voedingsmiddelen zijn Bietsuiker, dextrose, maltose, lactose, maltodextrine, fructose en glucosestroop met hoog fructosegehalte. Vermijden al deze starves Candida.

Foods te vermijden in een dieet Fase 1

Veel voedsel worden geëlimineerd in de fase 1-dieet, volgens www.althealth.co.uk. Voedingsmiddelen te vermijden zijn onder andere suiker, alcohol, tarwe, gefermenteerde producten zoals sojasaus, zuivel en verwerkte voedingsmiddelen. Vermijd korrels zo veel mogelijk. Verminder fruitopname, zoals fructose, een soort suiker bevat.

Voedsel aan toevoegen in een dieet Fase 1

Voeg eiwitrijk voedsel uit dierlijke bronnen, zoals rundvlees, kip, lam en kalkoen. U kunt onder andere koolhydraatarme groenten zoals sla, komkommers, kool, courgette, knoflook en paprika's, volgens http://canteatit.net . U kan ook laag vruchten suiker, zoals bessen en peren.

Fase 2 van het Dieet

Het dieet Fase 2 is minder beperkend, volgens de website www.holistichelp.net. Nadat de symptomen van de Candida infectie Lessen, beginnen koolhydraatvoedsel voegen aan het dieet. Voeg een stuk fruit en te zien als de symptomen terugkeren. Zo niet, dan kunt u doorgaan met geleidelijk koolhydraten toe te voegen aan het dieet. Begin met kleine porties en langzaam op te bouwen. Voeg een half kopje rijst op één dag, dan twee dagen wachten om te zien of het lichaam omgaat met het goed. Na verloop van tijd, kunt u blijven om terug te keren naar een normaal dieet.

Waarschuwing

Als de symptomen terugkeren, ga terug naar de strenge fase 1 dieet totdat de darm afwikkelt terug naar beneden.