Famous Diëten

Nieuwe diëten worden elk jaar geïntroduceerd. Velen van hen zijn kortstondige rages dat de eerste gewichtsverlies kan bevorderen, maar vaak resulteren in het terugwinnen van het gewicht of de ongezonde bijwerkingen. Enkele van de meest bekende diëten zijn er al jaren en bieden tal van keuzes om te helpen voldoen aan gewichtsverlies doelen.

Low-Carb Diëten

Het Atkins Dieet en South Beach dieet zijn twee populaire programma's die ernstig beknotten consumptie van koolhydraten, terwijl het stimuleren van eiwitbehoefte. Veel low-carb dieet kan moeilijk te handhaven voor de lange termijn gewichtsverlies.

Ratio Diëten

Diëten zoals de Zone pleitbezorger verhouding eten. De Zone-ratio is gebaseerd op 40 procent koolhydraten, 30 procent vet en 30 procent eiwit, en stelt dat het eten van voedsel in een bepaalde hoeveelheid of order hormonen te reguleren en het bevorderen van gewichtsverlies.

Mediterraans diëet

Het mediterrane dieet is gebaseerd op levensmiddelen lokaal naar het Middellandse-Zeegebied. Het dieet is voorstander van vers fruit, groenten, vis, granen en enkelvoudig onverzadigde vetten uit olijfolie.

Delivery Plan Diëten

Jenny Craig en nutrisystem zijn populair delivery-maaltijd diëten, met bereide maaltijden rechtstreeks naar huis van een persoon afgeleverd. Deze diëten zijn effectief voor sommige bewezen, maar de plannen zijn vaak kostbaar.

fad Diets

Fad diëten zoals de grapefruit dieet of kool soep dieet dat voedingsmiddelen beperken of zijn sterk afhankelijk van vloeibare voeding kan aanvankelijk leiden tot gewichtsverlies. Maar deze diëten vaak tot het gewicht terug.