Family factoren die van invloed Students & # 039; Behavior in School

Family factoren die van invloed Students & # 039; Behavior in School

Als een kind zich misdraagt ​​of niet aan de verwachtingen op school te voldoen, moet naar huis en familie van het kind het leven worden beschouwd. Verschillende familieleden factoren kunnen het gedrag en het vermogen om te presteren in de klas een kind beïnvloeden. Deze omvatten economische stabiliteit, veranderingen in familierelaties, ouderlijke houding ten opzichte van het onderwijs en de incidenten van kindermishandeling.

economische stabiliteit

Armoede kan de school bereidheid op verschillende manieren beïnvloeden. Kinderen uit de lagere inkomensgroepen woningen ervaren vaak een gebrek aan ouderlijke consistentie, een frequente verandering in part-time verzorgers, een gebrek aan toezicht, slechte voeding en een slechte rol-modellering. Volgens een 2007 artikel met de titel "De impact van armoede op onderwijsresultaten voor Kinderen" in het tijdschrift 'Pediatric Child Health, "studies tonen aan dat kinderen uit arme gezinnen de neiging om lager scoren in de communicatie en woordenschat vaardigheden, kennis van getallen, het vermogen om te kopiëren en te herkennen symbolen, concentratie en teamwork en coöperatief te spelen. Onderzoek uitgevoerd door de Vereniging voor Onderzoek in Child Development is ook gebleken dat kinderen uit gezinnen met een laag inkomen minder positief opvoeden en had een hoger niveau van cortisol, dat is geassocieerd met een lagere niveaus van cognitieve ontwikkeling.

Veranderingen in familierelaties

Echtscheiding is al lang in verband gebracht met gedragsproblemen, angst en depressie bij kinderen. Dit is vaak omdat eenoudergezinnen woningen zijn voorzien van ouders worstelen met hun eigen gevoelens van depressie en angst, het vervullen van huishoudelijke taken die eerder in handen van twee mensen en het voldoen aan meer financiële eisen. Alleenstaande ouders moeten vaak op meer uren aan het werk om de financiële verantwoordelijkheden, wat kan leiden tot de kinderen het gevoel verwaarloosd en acting out te voldoen, en ervoor zorgen dat ze de effecten van de economische instabiliteit bovengenoemde ervaren.
Echter, volgens Priscila Comino, een onderzoeker aan de Universiteit van Baskenland, het is niet de scheiding zelf dat het gedrag van de kinderen zo veel als het is de manier waarop ouders omgaan met de scheiding beïnvloedt. In gevallen waarin beide ouders onderling besloten op de echtscheiding en kiezen voor co-ouder, zowel het nemen van beslissingen en het verstrekken van voor het kind, zijn de negatieve effecten van echtscheiding verminderd.

Ouderlijke houdingen ten opzichte van Onderwijs

Kinderen leren eerst door het nabootsen van gedrag dat ze gemodelleerd voor hen te zien. Volgens een 2009 artikel in op de website van het National Center for Biotechnology Information, studies tonen een positieve correlatie tussen het opleidingsniveau van de ouders en de houding van hun kind in de richting van academische prestaties. Kinderen die ouders die academisch succes te stimuleren hebben meer kans om hun eigen ambities te ontwikkelen voor het hoger onderwijs. Op deze manier, ouder onderwijs is een goede voorspeller van academisch succes van een kind.

Kindermishandeling

Kindermishandeling kan gebeuren door middel van lichamelijke mishandeling, emotionele mishandeling, verwaarlozing, seksueel misbruik of drugsmisbruik in de woning. Volgens KidsHealth.org, zijn het slachtoffer van kindermishandeling bekend te zijn met een hoog risico voor de uitoefening van riskant gedrag en uit te handelen in de school. Ze kunnen problemen socialiseren met andere kinderen en volwassenen en het invullen of concentreren op opdrachten te hebben.