Extrinsieke factoren van Patient Falls

Extrinsieke factoren van Patient Falls


Mam is toegelaten tot een lokale gezondheidszorg faciliteit. Het personeel en de zorg zijn beschikbaar de klok rond. Veiligheidsmaatregelen in de plaats, maar ze nog steeds daalt. Wat is er gebeurd? Falls, en de daaruit voortvloeiende verwondingen, kan ernstige schade, zelfs de dood tot gevolg hebben. Ze zelden het gevolg van een factor, maar een combinatie van vele.

Time and Staffing

In het midden van alle activiteiten binnen de gezondheidszorg faciliteit, kan een patiënt vallen. Het is belangrijk te weten wat er op het moment van de val, misschien de patiënt viel omdat het personeel andere taken te doen en Fout bij personen helpen tijd. De verschuiving en de dag van de week kan een factor zijn, vooral met betrekking tot de personeelsbezetting. Zorginstellingen bieden personeel om de zorg voor de patiënten, gezien het aantal en de scherpte. Maar, met ziekte, vakantie en andere onverwachte gebeurtenissen, kunnen personeelsbezetting fluctueren. Bij de beoordeling van extrinsieke factoren van de patiënt valt, moeten deze worden beschouwd.

uitrusting

In veel gevallen wordt uitrustingen die een val. De hoogte van bedden, stoelen en toiletten zijn een factor in de watervallen. Bovendien kan het ontbreken van een grijper bar te helpen met staande een bijdragende factor extrinsieke voor een val patiënt. Medewerkers moeten waakzaam zijn met betrekking tot de toestand van de meubels, rolstoelen en assisteren apparaten.

generaal Milieu

Er zijn extrinsieke factoren in de directe omgeving, die kan bijdragen tot vallen patiënt. Personeel must om te ijverig te zijn en te werken aan het elimineren van deze gevaren. Hal verlichting, de conditie van vloeren, evenals de punten op de verdieping waar patiënten lopen zijn risicofactoren voor de patiënt valt. Unlocked stoelen of verkeerd gebruikt veiligheidsvoorzieningen kan ook bijdragen aan valpartijen.

Al het personeel in een zorginstelling heeft de verantwoordelijkheid voor het identificeren en minimaliseren van extrinsieke factoren van de patiënt in het milieu valt.

Patiënt Falls een combinatie van factoren

Extrinsieke factoren, samen met geestelijke en lichamelijke gezondheid en niveau van medicatie en geschiedenis van eerdere dalingen van de patiënt, zal bijdragen aan een patiënt het risico van vallen. Personeel moet patiënten die vallen onderkennen en de factoren die bijdragen aan het risico te verminderen.