Evinrude Trolling Motor Operating richtingen

Evinrude Trolling Motor Operating richtingen


Evinrude's laagste vermogen motor is een 25-HP inline 2-cilinder model. Weegt 156 pond en kan worden gebruikt voor trollen omdat het schoon en rustig. Een geavanceerde brandstof- en olie-injectie systeem is voorzien van no-smoke operatie. Laag geluidsniveau en trillingen te maken voor een eenvoudige gesprek en stealth. Bediening van de Evinrude trolling motor gaat starten, hardlopen en stoppen. De bediening is eenvoudig.

instructies

1 Snap het koord clip om een ​​deel van uw kleding die niet zal scheiden en scheuren als je overboord valt. De lanyard verbinding met de stopschakelaar en is ontworpen om het vat stop als u buiten zijn bereik bevindt.

2 Beweeg de versnellingspook in de "neutrale" positie, die recht omhoog. Draai de gashendel op de laagste snelheid positie. Als u zit, trek aan de starthendel totdat de poelie vangsten. Trek vervolgens harde totdat de motor start. Laat het snoer om terug te spoelen.

3 Controleer of er water wordt uitgezonden vanuit het achterdek van de motor. Dit geeft goede koeling. Beweeg de schakelhendel naar de "Forward" positie. Dat is de natuurlijke voorste stand, in tegenstelling tot een auto shifter, waarbij "Reverse" is vóór "Drive". Beweeg de hendel in een scherpe beweging. Draai de gashendel tegen de klok in om vooruit te komen.

4 Draai de gashendel met de klok mee te vertragen. Beweeg de schakelhendel op "neutraal", of "neutraal" en vervolgens op "Reverse", en de boot zal vertragen. Druk op de "Stop" knop om de motor te stoppen. Houd de knop ingedrukt totdat de motor stopt.