Evening Primrose Oil & amp; baarmoederhalsslijm

Evening Primrose Oil & amp; baarmoederhalsslijm

Vaak geassocieerd met de behandeling van symptomen van de menopauze, kan teunisbloemolie ook vrouwen te helpen aan de andere kant van het spectrum: die proberen zwanger te worden. Toezicht op uw baarmoederhalsslijm is een manier om uw vruchtbaarheid te volgen, en dit supplement kan een gunstig effect op cervicale vloeistoffen hebben. Praat met uw arts voordat u teunisbloemolie voor dit doel, om ervoor te zorgen dat het veilig is en geschikt is voor u om te consumeren.

Evening Primrose Oil

Teunisbloemolie, of EPO, vloeit voort uit de zaden van de teunisbloem bloem. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, deze zaden bevatten bijna 25 procent essentiƫle vetzuren gunstig voor de gezondheid, met inbegrip van linolzuur of LA; en gamma-linoleenzuur of GLA. EPO heeft huidaandoeningen zoals eczeem, netelroos en jeuk, pijn in de borst, symptomen van de menopauze zoals opvliegers, en artritis behandeld. Een typische dosering is 2 tot 8 g per dag, gestandaardiseerd op 8 procent GLA, zegt UMMC. Alvorens EPO, praten met uw arts over de veiligheid en dosering.

baarmoederhalsslijm

Hormonen in je lichaam in verband met de menstruele cyclus maken ook baarmoederhalsslijm. Tijdens je cyclus, de kwaliteiten van dit slijm verandering, en met instructie, kunnen vrouwen hun eisprong tijd op basis van de cervicale slijm te benaderen. Direct na je menstruatie, kan slijmproductie afwezig zijn voor meerdere dagen. Als een ei begint te rijpen, uw slijmproductie toeneemt en is meestal bewolkt en geel of wit, met een kleverige textuur. Vlak voor de eisprong, nog meer slijm, die meestal helder en glad te produceren u. Dit is wanneer je het meest vruchtbaar, legt Planned Parenthood.

Effect van EPO op Baarmoederhalsslijm

Onvruchtbaarheid kan een bijwerking van een dieet tekort aan essentiƫle vetzuren, volgens een artikel in het Poolse medische tijdschrift "Przeglad Lekarski" in 2007. GLA kan vooral belangrijk vruchtbaarheid omdat het lichaam zet dit om in een prostaglandine, die fungeert als een hormoon. Dit kan boost vruchtbaarheid helpen door het verhogen van de productie van cervicale slijm, waardoor het sperma naar het ei. Meer onderzoek moet worden gedaan over de vraag of EPO is echt effectief in het stimuleren van de vruchtbaarheid en wat de specifieke effecten op cervixslijm. Als je probeert om zwanger te worden, praten met uw arts over de vraag of EPO kan helpen bij het verhogen van uw slijm en helpen bij de vruchtbaarheid.

overwegingen

Praat met uw arts over veranderingen in uw baarmoederhalsslijm als je problemen hebt met het bedenken en bespreek geen kruidenmiddelen u denkt over het gebruik, met inbegrip van teunisbloemolie, alvorens ze consumeren. Voor het gebruik van EPO, vertel uw arts over alle andere supplementen of medicijnen die u gebruikt, om negatieve interacties te voorkomen.