Evening Primrose Gebruikt voor Vleesbomen

De hormonale veranderingen veroorzaakt door menstruatiecyclus, zwangerschap en menopauze kan leiden tot goedaardige borst vleesbomen. Teunisbloemolie is een populaire behandeling voor de tederheid in verband met borstkanker vleesbomen. Oorspronkelijk een wilde, teunisbloem is nu gekweekt voor medicinaal gebruik en genomen in capsule vorm. Alleen uw arts kan een betrouwbare diagnose van vleesbomen en suggereren kruiden of op recept therapie.

Staat

Volgens het Amerikaanse Congres van Verloskundigen en Gynaecologen, vleesbomen, ook wel bekend als mastopathie, afkomstig van de toegenomen vocht in vezelig weefsel en klieren van uw borst. Voor sommige vrouwen, zwelling van weefsel aangespoord door het veranderen van niveaus van progesteron en oestrogeen leidt tot pijn in de borst of tederheid. Andere symptomen zijn bulten, jeuk en een branderig gevoel. Vleesbomen kan een probleem worden net voor je menstruatie of op andere momenten van hormonale schommelingen, met inbegrip van de menopauze, zwangerschap of bij het aanpassen aan de anticonceptiepil of hormonale substitutietherapie.

Teunisbloem

Teunisbloem olie komt uit de zaden van de avond-bloeiende bloem. De zaden bevatten een mengsel van twee heilzame omega-6 vetzuren, linolzuur en gamma-linoleenzuur. Artsen suggereren voornamelijk capsules met teunisbloemolie voor eczeem en gevoelige borsten. Sterker nog, de Europese artsen overwegen teunisbloemolie "eerste lijn therapie" voor de bestrijding van pijn in de borst, volgens UMMC. Het kan ook helpen met andere dan eczeem allergische huiduitslag, zenuw aandoeningen en astma. zie altijd uw arts voordat u kruidengeneeskunde aan een medisch probleem te behandelen.

Het nemen van teunisbloemolie

Het Nationaal Centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde legt teunisbloemolie in de categorie "nuttig zou kunnen zijn 'voor de borsten. Het centrum waarschuwt echter dat de resultaten van studies zijn gemengd en roept op tot meer uitgebreid onderzoek. Bijwerkingen zijn minimaal, maar kan hoofdpijn en buikpijn omvatten. Een standaard dosis kan variëren van 2 g tot 8 g per dag, dus vraag uw arts om de aanbevolen hoeveelheid als ze vermoeden teunisbloemolie voor borstkanker vleesbomen. De Universiteit van Maryland Medical Center beveelt capsules gestandaardiseerd op 8 procent gamma-linoleenzuur bevatten.

Overige Home Treatment

Aanvullende therapieën voor de behandeling van borsten onder meer over-the-counter pijnstillers en vitamine E supplementen. Bezuinigen op stoffen die fibrocystische veranderingen, zoals zout eten en cafeïnehoudende dranken kunnen verergeren, is ook een aanrader. MedlinePlus suggereert het toepassen van ofwel ijs of warmte aan borsten inschrijving, en ervoor zorgen dat je bh goed past en biedt voldoende ondersteuning.

overwegingen

Self-examens en mammogrammen zijn van vitaal belang om ervoor te zorgen dat eventuele klontjes detecteren zijn goedaardig. Plan regelmatig examens, en zie uw arts als u een bloederige afscheiding uit je tepels als een forfaitaire niet weg of als uw borstgrootte veranderingen verder gaat. Sommige vrouwen kunnen denken dat goedaardige vleesbomen zijn vergelijkbaar met goedaardige vleesbomen in je borst, want beide zijn vrouwenzaken en noch zijn acute bedreigingen voor uw gezondheid. Maar kruiden zoals dieet wijzigen of teunisbloemolie supplementen zijn niet voorgesteld voor vleesbomen. Bij vleesbomen, hormoonbehandelingen of chirurgische procedures zijn vaak, zoals de strategie van alleen wachten postmenopauzale fibroom krimpen.