Etherische oliën te gebruiken voor Tinnitus

Tinnitus wordt gekenmerkt door een beltoon, zwiepende of ander type aflatende geluid in de oren. Het geluid, dat niet door een externe bron, kan worden veroorzaakt door vocht in het oor, een infectie, diesease Meniere of otosclerose. Tinnitus kan ook worden veroorzaakt door harde massa van was in het oor, een verstopte neus, aspirine, alcohol en overmatig roken. Meestal symptomen van tinnitus te lossen zichzelf in de tijd. Als tinnitus aanhoudt, kunnen essentiële oliën helpen bij de behandeling van het probleem.

Etherische olie Blend

Een essentiële oliemengsel brengt de beste van verschillende oliën. Een combinatie van cipres, lavendel en jeneverbes zal een synergetische aanpak van de behandeling van tinnitus te bieden. Deze oliën helpen herstellen en te versterken, ontlasten, ontgiften en ontspannen het zenuwstelsel.

jenever

Juniper heeft een aroma zeer als balsem met houtachtige noten. Juniper is een uitstekende detoxifier en helpt zuiveren het bloed. Juniper releases gifstoffen uit het lichaam en bevordert de uitscheiding van urinezuur kristallen. Juniper helpt tevens de werking van de nieren. Deze essentiële olie is ook nuttig bij het helpen van het lichaam om zichzelf te reguleren en is nuttig als hulp bij de spijsvertering. De ontgiftende werking van Juniper is bijzonder nuttig bij de behandeling van tinnitus.

Cipres

Cypress is essentiële olie gemaakt van de bladeren en kegels van een groenblijvende cipres boom. Cypress, net als jeneverbes, heeft houttonen en heeft een lichte, frisse aroma met wat pit. Cypress essentiële olie kalmeert het zenuwstelsel en het gemak nerveuze spanning in het lichaam. Het verbetert de bloedcirculatie en kan voorwaarden met betrekking tot congestie van lymfeklieren te verlichten. Het is ook nuttig bij het behandelen van sinusitis.

Lavendel

Lavendel heeft een zoete bloemengeur en wordt gebruikt om aandoeningen zoals congestie te behandelen, terwijl het helpen herstellen cellen en regeneratie bevorderen. Lavendel heeft een sterk herstellende actie maar ook als een relaxerend. De verzachtende, kalmerende en kalmerende eigenschappen van lavendel zijn belangrijk in de essentiële oliemengsel voor de behandeling van tinnitus.

Hoe om essentiële oliën te gebruiken

Maak de essentiële olie door het combineren van 15 druppels van elke essentiële olie met 1 oz. van vervoerder olie zoals zoete amandelolie. Leg ze in kleine, donkere glazen fles met druppelaar. Schud de oliën elkaar en laat ze mengen gedurende ten minste 24 uur.

Om gebruik te maken, zet 1-3 druppels van de blended essentiële oliën in je handpalm, en adem diep. Breng vervolgens de olie aan de voor- en achterzijde van de oorlellen aan de kant die wordt beïnvloed. De olie zal de zenuwuiteinden op deze gebieden in te voeren en produceren een gevoel van ontspanning. Voeg een paar druppels van het mengsel in een verdamper en inhaleren van de rook te helpen opruimen van congestie, die tinnitus kan verlichten. Masseren het voorhoofd en het gebied rondom de oren ook nuttig in het verlichten tinnitus symptomen.

andere Essentiele

Andere essentiële oliën om te overwegen bij de behandeling van tinnitus zijn citroen etherische olie en steeg essentiële olie. Voeg een druppel of twee van hun olie, samen met rozemarijn en cipressen, een verdamper en adem de dampen in te helpen duidelijk uw sinussen. Masseer de tempels en oorschelp gebied om de sensatie van een piep in de oren te verminderen.