Eten om te voorkomen dat acne

Eten om te voorkomen dat acne


U kunt een remedie te vinden voor uw acne in uw eigen keuken! Er zijn veel voedingsmiddelen die acne nog effectiever dan commerciƫle acne producten te voorkomen.

types

Bepaalde soorten voedsel die zijn zeer belangrijk in de preventie en het beheer van acne. Hier zijn de beste soorten voedsel om acne te voorkomen:

Voedingsmiddelen rijk aan Omega vetzuren Voedingsmiddelen met een hoog in de B-vitaminen Voedingsmiddelen met een hoog vitamine A Voedingsmiddelen met een hoog vitamine E

Functie

Slechts een paar van de vele voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-vetzuren zijn: lijnzaad en lijnzaadolie, walnoten, zalm, en winter squash.

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan B-vitamines zijn: spinazie, paprika, linzen, en broccoli.

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A zijn: wortelen, zoete aardappelen, meloen en mango's.

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine E zijn: tarwekiemen, zonnebloempitten en noten.

effecten

Voedingsmiddelen die helpen bij het voorkomen van acne kunnen verschillende effecten hebben, afhankelijk van welke vitaminen ze bevatten. Omega vetzuren helpen voeden en ondersteunen de systemen in het lichaam, waardoor de huid beter in staat om normaal te functioneren. De B-vitamines bevatten co-enzymen, noodzakelijk voor het handhaven duidelijk huid. Vitamine A en E zijn krachtige antioxidanten, die vechten tegen vrije radicalen en het bevorderen van de productie van collageen onder het huidoppervlak.

expert Insight

Het eten van een gezonde voeding is van vitaal belang voor de helderheid van uw huid. Probeer om de vruchten, groenten, granen en vlees in evenwicht te brengen in uw dieet, zodat je voedsel op te nemen om te helpen acne te voorkomen. Zodra uw lichaam wordt gevoed, zal uw huid stralen met duidelijkheid!

Waarschuwing

Controleer altijd met uw arts of natuurgeneeskundige voordat het starten van een nieuw dieet of iets te veranderen in uw dieet.