Ernstige pols pijn Informatie

Ernstige pols pijn Informatie


Pols pijn is een veel voorkomende klacht dat mensen van alle leeftijden en etniciteit beïnvloedt. Met de juiste behandeling en kennis van pols pijn, kan effectief worden geëlimineerd.

Definitie

Pols pijn kan worden gedefinieerd als pijn in de pols gewrichtsproblemen of door aan letsel zoals verstuikingen en breuken.

Oorzaken

Hoewel pols pijn komt vaak voor, als ze niet goed behandeld kan het leiden tot lange termijn problemen. Sommige oorzaken van pols pijn omvatten stress, plotselinge verwondingen aan de pols, carpaal tunnel syndroom en artrose.

tekenen

Gelukkig zijn niet alle pols pijn vereist dat de medische behandeling van de primaire actie te nemen. Enkele tekenen van risico pijn omvatten slechte genezing als je een gebroken, verstuikt of gebroken risico op letsel en verminderde bereik van de beweging in de pols.

Mensen at Risk

Mensen met een risico voor pols pijn omvatten mensen die sporten als honkbal, basketbal, bowlen en voetballen; oudere volwassenen; zwangere vrouw; en mensen met ziekten als diabetes, leukemie en lupus.

behandelingen

Behandelingen voor pols pijn omvatten over-the-counter medicijnen, chirurgie en pols therapie.