Ergotherapie en Bone Health

Ergotherapie en Bone Health


Het houden van uw botten gezond is vooral belangrijk als je een vrouw die na de menopauze. Mensen van alle leeftijden, vooral degenen die ouder zijn, willen voorkomen of de behandeling van osteoporose, een botziekte dat je meer vatbaar zijn voor botbreuken maakt. Ergotherapie kan u helpen uw houding, balans en de mobiliteit te verbeteren om breuken te voorkomen en gezondheid te behouden.

Ergotherapie

Ergotherapie helpt mensen deelnemen aan de dagelijkse activiteiten en onderhouden zelfstandige mobiliteit. Ergotherapeuten raden een cursus van therapeutische oefening voor hun patiënten 'welzijn en de gezondheid van die lichamelijke beperkingen hebben of een verhoogd risico op dergelijke. Ergotherapeuten moet de situatie van de klant analyseren, opleiden, trainen, ondersteuning en ideeën, concepten en apparatuur aanbevelen aan elke klant. Studie resultaten in het januari 2001 nummer van het Journal of Gerontology blijkt dat ergotherapie helpt om senioren in goede gezondheid te houden en vermindert de gezondheidszorg en verpleeghuis kosten.

Bone Growth

Botten zijn stijf bindweefsel dat ondersteunt en beschermt de verschillende organen van het lichaam. Botten zijn levend en blijven groeien in uw hele leven in een proces genaamd remodeling. Bij verbouwing plaatsvindt, wordt oud bot verwijderd en aangevuld met verse bot. Botopbouw vindt plaats wanneer er meer bot wordt bijgevuld dan verwijderd. Botmassa wordt gehandhaafd wanneer het bot dat gevormd is gelijk aan bot dat wordt verwijderd. Botverlies optreedt wanneer er meer bot dat wordt verwijderd, dan vervangen.

Bone Health

Activiteiten die gezondheid van de botten te bevorderen moet beginnen vanaf de kindertijd en blijven voor een mensenleven. Bezoek uw arts ten minste eenmaal per jaar om uw gezondheid van de botten te bespreken. Artsen kunnen testen adviseren, zoals een botdichtheid scan als u een verhoogd risico op botverlies. Post-menopauzale vrouw op het hoogste risico op botverlies, vooral als ze een klein frame, door het verlies van oestrogeen dat helpt handhaven botdichtheid. U kunt botverlies te beperken door het vermijden van ongezonde gewoonten, zoals roken en overeten. Eet een goed uitgebalanceerd dieet, rijk aan calcium en vitamine D. Engage in regelmatige lichaamsbeweging dat gewicht dragende oefeningen, zoals touwtje springen, joggen, gewichtheffen en andere activiteiten om uw spieren werken tegen de zwaartekracht omvat. Optimaal, moet je oefenen voor ten minste een uur, drie keer per week.

osteoporose

Osteoporose komt voor wanneer er meer bot dat wordt verwijderd dan vervangen gedurende een lange periode. Het is een ziekte waarbij botten risico op barsten door botverlies. Dit is een ernstige ziekte die zo niet verhinderd of onbehandeld kan leiden tot botbreuken die gemakkelijk gebeuren, soms spontaan. Deze breuken ontstaan ​​meestal in de heup, ruggengraat en pols. Heupfracturen hospitalisatie en operatie nodig bijna altijd. Zij kunnen uw vermogen om te lopen te beperken en kunnen leiden tot langdurige of blijvende invaliditeit of zelfs de dood. Wervelfracturen ernstige gevolgen hebben als goed, met inbegrip van ernstige rugpijn en misvorming.

Behandeling

Een ergotherapeut kan samen met u op basis van uw huidige beperkingen, dagelijkse activiteiten, lifestyle en huiselijke omgeving te onderhouden, aan te passen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Een ergotherapeut leert u oefeningen die de juiste lichaamshouding en houding, evenals tillen en buigen technieken om de gezondheid van het bot te behouden promoten. De therapeut kan ook aan handige tools, zoals reachers, orthesen en sok aids, de onafhankelijkheid in het huis te houden. Deze gezondheidswerkers opleiden ook patiënten op valpreventie, binnenlandse veiligheid en voeding.