Er zijn voedingsmiddelen die helpen of schade toebrengen aan uw slaap?

Er zijn voedingsmiddelen die helpen of schade toebrengen aan uw slaap?

Slaap is een essentieel onderdeel van onze gezondheid, omdat het helpt om de spieren in ons lichaam te herstellen na een dag hard werken. Slaap is ook van belang voor het behoud van gezondheid van de hersenen. Volgens de gezondste ter wereld Foods website, ondanks het belang van de slaap, 42 procent van de volwassen vrouwtjes hebben moeite met slapen. Hoewel veel mensen hun toevlucht tot een sterke voorschrijven van medicijnen om hen te helpen slapen, zijn ze niet altijd noodzakelijk. In werkelijkheid, het eten van bepaalde gezonde voeding en het vermijden van andere voedingsmiddelen kan u helpen om snel in slaap te vallen en het verbeteren van de kwaliteit van je slaap.

Chocolate Harms Sleep

Veel mensen houden van een paar stukjes chocolade hebben voor het dessert voor het slapengaan. Helaas is chocolade een van de voedingsmiddelen die voor bedtijd moeten worden vermeden omdat het uw slaappatronen kunnen schaden. Volgens de gezondste ter wereld Foods website, de meeste chocolade bevat de stimulerende cafeïne, die maakt het moeilijker om in slaap te vallen. De website stelt dat 1 oz. van chocolade kan zo veel als 60 mg cafeïne, dus het is best om chocolade te eten alleen overdag.

Soda Harms Sleep

Soda is een ander ding dat voor het slapengaan moet worden vermeden om te zorgen voor de best mogelijke nachtrust. Soda bevat meestal cafeïne, die van de gezondste ter wereld Foods website staat kan je het gevoel meer wakker, het verminderen van de kwaliteit van je slaap. Overschakelen naar cafeïne vrij frisdrank, of elimineren van frisdrank helemaal, zal helpen om uw slaappatroon te verbeteren.

Volkoren brood Helpt Sleep

Een ander gerucht dat veel mensen geloven, is dat je geen koolhydraten moeten eten 's nachts. Dr. Bill Sears, kinderarts en hoogleraar Kindergeneeskunde aan de Universiteit van Californië in Irvine, legt uit dat bepaalde koolhydraten zijn eigenlijk heel handig wanneer gegeten voor het slapengaan. Bijvoorbeeld volkorenbrood bevatten zowel koolhydraten en het aminozuur tryptofaan. Dr. Sears dat deze combinatie kalmerend en stimuleert de afgifte van natuurlijke slaapverwekkende hormonen in het lichaam. Het eten van een sneetje volkoren brood voordat je naar bed kan u helpen om beter te slapen.

Kwark Helpt Sleep

Cottage cheese kan een uitstekende snack voor het slapen gaan, omdat het kan helpen om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Volgens Dr. Bill Sears, zuivelproducten zoals kaas zijn rijk aan het aminozuur tryptofaan die kan u slaperig maken. Bovendien, kwark heeft een mooie combinatie van koolhydraten en eiwitten die langzaam worden verteerd, zodat je geen honger in de nacht wakker te worden.