Epsom Salt & nierstenen

Epsom Salt & nierstenen


Veel mensen lijden aan nierstenen op een bepaald punt in hun leven. Ze kunnen veroorzaken extreme pijn, vooral wanneer ze door het systeem van een lichaam passeren via urineren. Sommige mensen geloven dat Epsom zout kan voorkomen en behandelen van nierstenen.

Vorming

Nierstenen worden gevormd door stoffen in de urine die vorm in gekristalliseerde massa (of stenen) in de nier. Dit wordt meestal veroorzaakt door dehydratatie, waarbij de hoeveelheid vloeistof in de blaas verlaagt en maakt de stoffen die stenen eerder combineren vormen. Nierstenen zijn vaak van calcium.

Behandeling

De meest gebruikelijke behandeling is om te drinken zes tot acht glazen water per dag voldoende urine produceren om de steen doorspoelen de urinewegen. De pijn van het passeren van een steen op deze manier kan zo ernstig zijn dat pijnstillers nodig kan zijn. In extreme gevallen is hospitalisatie vereist. De meeste niersteen operaties nu betrekken breken van de steen met schokgolven, zodat een patiënt kan de stukken op zijn eigen passeren. Epsom zout kan een alternatieve behandeling voor kleinere stenen nier.

Epsom Salt

Epsom zout, of magnesium sulfaat, is vernoemd naar de de stad van Epsom & Ewell in Engeland, waar het mineraal voor het eerst in de volksmond werd gebruikt. Bitterzout wordt vaak toegevoegd aan badwater en is lang gedacht fysieke pijn verlichten, alsmede exfoliërende eigenschappen bieden, hoewel deze voordelen niet wetenschappelijk bewezen.

magnesiumbehandeling

Sommige artsen hebben getheoretiseerd dat calciumhoudende nierstenen kan worden veroorzaakt door een tekort aan magnesium in de urine. Epsomzout voornamelijk magnesium, wat leidt tot de theorie dat de inname zij het niveau van magnesium in urine kan toenemen. Magnesium kan ook worden geabsorbeerd door de huid, die kan helpen voorkomen calciumhoudende nierstenen en kan in sommige gevallen verminderen de omvang van reeds gevormde stenen. Echter, deze voordelen niet gecontroleerd door wetenschappelijke bronnen.

overwegingen

Hoewel er vele voordelen van het nemen van de dagelijkse magnesium supplementen, zoals verlichting van spierpijn en stress, het nemen van te veel kan een aantal problemen met de nieren, ernstige vermoeidheid en depressie veroorzaken. Zoals bij elk supplement, raadpleeg dan uw arts voordat u magnesium.