Epsom Salt & amp; Jicht

Epsom Salt & amp; Jicht

Gekoppeld aan artritis jicht invloed op je gewrichten en kunnen achterlaten als u in extreme pijn. Jicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen als mannen hebben een hogere niveaus van urinezuur in hun lichamen die jicht veroorzaakt. Hoewel er talrijke behandelingen tegen jicht zoals het gebruik van niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, kan huismiddeltjes zoals het gebruik van Epsom zout ook verlichting van jicht symptomen gerapporteerd door John Hopkins Arthritis Center.

Achtergrond

Jicht is geclassificeerd als een zeer pijnlijke vorm van artritis. Meestal urinezuur wordt uit je lichaam verwijderd wordt uitgescheiden in de urine. Echter, als uw lichaam overtollig urinezuur of urinezuur niet wordt uitgescheiden door uw nieren naar behoren dan accumuleert het in je lichaam in de vorm van uraat kristallen. Uratekristallen zijn scherp kristallen die vorm in het weefsel rondom uw gewrichten resulteert in pijn.

symptomen

Symptomen van jicht kunnen op elk moment van de dag, maar gewoonlijk vaker 's nachts, volgens personeel Mayo Clinic. Meestal is het belangrijkste symptoom van jicht is extreme pijn te beginnen in het gewricht van de grote teen, volgens het Nationaal Instituut van artritis en spier-en huidziekten. Jicht kan gevolgen hebben voor andere gewrichten van uw lichaam, zoals je knieën, ellebogen, vingers, polsen en enkels. U kunt ook last van ontstekingen, roodheid en zwelling in de getroffen gebieden.

Epsom Salt

Epsom zout is een mineraal compound gewonnen uit natuurlijke bronnen; het is samengesteld uit magnesium en sulfaat. Het beschikt over gezondheid, schoonheid en huishoudelijke voordelen. Het kan worden gebruikt om de symptomen van jicht te verlichten. "Salt Works" staten, sulfaten helpen bij het afvoeren van giftige afvalstoffen uit je lichaam en helpen bij de vorming van de joint-eiwitten. Magnesium vermindert spierpijn en ontsteking, terwijl het helpen zenuwfuncties door de regulering van de elektrolyten.

Epsom Salt Remedy

Om de symptomen van jicht te verlichten genieten van uw lichaam in een Epsom zout bad of als de pijn in het midden van je voeten hebben een voetenbad. Zowel magnesium en sulfaat worden gemakkelijk geabsorbeerd uit het huidoppervlak. Obesitas Ziekten adviseert het toevoegen van 500 g van Epsom zout om een ​​bad gevuld met warm water en vervolgens naar uw lichaam genieten van twee tot drie keer per week. Om de pijn in je voeten te verlichten toe 1/2 kopje Epsom zout aan een bassin van warm water en genieten van uw voeten gedurende 20 minuten.