Epsom Salt & amp; Artritis

Epsom Salt & amp; Artritis

Volgens MayoClinic.com, artritis is een chronische inflammatoire aandoening die van invloed op de kleinere gewrichten in je voeten en handen. Op de website staat ook dat artritis komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen en meestal optreedt tussen de leeftijden van 40 en 60. Het gebruik van Epsom zout kan stijfheid en pijn te verminderen als gevolg van artritis. Echter, voordat het starten van een Epsom zout regime zoals met elke nieuwe behandelingen, raadpleeg dan eerst uw arts.

gezamenlijke Functies

Uw gewrichten zijn verantwoordelijk voor het toestaan ​​van beweging en het houden van uw skelet samen. Er zijn vele soorten van gewrichten in het lichaam die het mogelijk maken voor verschillende soorten beweging. Scharnierpunten laten op en neer bewegingen, zoals in je knieën en ellebogen. Kogelgewrichten zorgen voor beweging rondom, zoals in je been gewrichten. Pivot gewrichten toestaan ​​kantelbewegingen, zoals in je nek. Gliding gewrichten, zoals de gewrichten in de pols, zorgen voor glijdende beweging.

Epsom Salt

Epsomzout is een combinatie van magnesiumsulfaat en kunnen worden gebruikt voor vele toepassingen met de meest voorkomende zijn artritis. De belangrijkste component van Epsom zout is magnesium. Volgens Epsom Salt Raad, kan Epsom zout zuurstofgebruik verbeteren, verharding van de slagaders en bloedstolsels te voorkomen en verminderen ontstekingen aan spierkrampen en pijn te verlichten.

Oorzaken van artritis

Artritis treedt op wanneer de membranen rond uw gewrichten worden aangevallen door je immuunsysteem. MayoClinic.com stelt dat de ontsteking als gevolg van deze aanvallen dikker de omliggende membranen en uiteindelijk vernietigt het kraakbeen en botten in dat gewricht. Deze ontsteking leidt tot de verzwakking en uitrekken van ligamenten en pezen.

symptomen

Symptomen van artritis meestal van invloed op de kleinere gewrichten in je lichaam de eerste, zoals handen, voeten, enkels en polsen. Symptomen kunnen zijn: zwelling, ontsteking van de gewrichten, vermoeidheid, gevoelige gewrichten, gezwollen rode handen en kan gepaard gaan met koorts. De pijn gevoeld van artritis kunnen komen en gaan met symptomen van stijfheid en pijn periodiek af.

Epsom Zout voor Pain

Epsom zout worden gebruikt met warm water als weekoplossing pijn en stijfheid. Volgens Artritis Cures, de effecten van het water en warmte te stimuleren omloop die helpt bij het rustgevende pijnlijke gewrichten. De magnesium gevonden in Epsom zout kan ontsteking te verminderen. Bovendien, onderdompelen in Epsom zout is de meest effectieve manier om het maken van de magnesium uw lichaam nodig heeft beschikbaar staten Epsom Salt Raad. Salt Works adviseert het toevoegen van 2 kopjes Epsom zout aan een bad van warm water zo warm als je kan verdragen en genieten gedurende 30 minuten. Dit kan worden gedaan om drie keer per week voor de pijn en ontsteking.

Waarschuwing

Zoals bij elke ziekte of aandoening, overleggen met uw arts voordat u zelf te behandelen. Bovendien, wees voorzichtig bij het gebruik van magnesium als het is een krachtige mineraal en kunnen niet worden aanbevolen als u bepaalde aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten en nierziekten als teveel magnesium kan leiden tot hart-afwijkingen, krampen en misselijkheid.