Eotech Magnifier Vs. Aimpoint Magnifier

Eotech Magnifier Vs. Aimpoint Magnifier


De introductie van holografische of red dot bezienswaardigheden was een zegen voor de schietpartij publiek. De snelle overname van targets, terwijl ook het verbeteren van de nauwkeurigheid over korte afstanden, in vergelijking met het openen of iron sights heeft hen populair onder sportschutters evenals de militaire en rechtshandhaving gemaakt. Op middellange tot langere range afstanden, waren ze niet zo nuttig. De ontwikkeling van loepen voor deze bezienswaardigheden de mogelijkheid toegevoegd om te schieten op langere afstanden.

eotech Loepen

Eotech loepen zijn ontworpen voor gebruik met 500-serie holografische bezienswaardigheden eotech's. Detailhandel voor ongeveer $ 549 (vanaf januari 2011), het biedt 3x vergroting terwijl de mogelijkheid om de holografische zicht en het doel duidelijk te zien. Met 1.65 inch eye relief en een speciale mount waardoor het spiegelen aan de zijkant, het biedt de schutter met de flexibiliteit om te beslissen wanneer het vergrootglas gebruiken.

Aimpoint Loepen

Net als de Eotech, zijn Aimpoint loepen ontworpen om optimaal te werken met het bedrijf rode stip bezienswaardigheden. Geprijsd op ongeveer $ 550 (vanaf januari 2011), deze bezienswaardigheden hebben ook 3x vergroting, maar komen niet met een mount. Standaard bevestigingsringen kan worden gebruikt of kan worden gebruikt als een monoculair afgescheiden van het vuurwapen.

Eotech Vs. Aimpoint Loepen

Beide loepen zijn 3x, dus praktisch gesproken is het een kwestie van voorkeur bij het maken van uw keuze. De Eotech is meestal goedkoper door een paar dollars en omvat de mounts. Het mikpunt is duurder zonder ringen, maar het rubberen omhulsel en ontwerp laat het gebruik als een monoculair. Uiteindelijk, welke je kiest hangt af van uw voorkeur en eventueel de aard van de rode stip of holografische zicht reeds bezat.