Elliptische Forward vs. Reverse voor Spieren

Elliptische Forward vs. Reverse voor Spieren

De elliptische machine biedt een low-impact alternatief voor loopbanden en trap klimmer machines. Uit te werken op een elliptische trainer zet minder stress op de knie en heupgewrichten dan hardlopen of wandelen op een loopband. De elliptische machine werkt een aantal van de spieren in de benen. Afhankelijk van of je vooruit of achteruit trappen op de machine, kunt u verschillende spieren te benadrukken. Alternate tussen trappen vooruit en achteruit om al je beenspieren in een workout werken.

quadriceps

Trappen naar achteren op de elliptische benadrukt de rectus femoris spier. Deze spier behoort tot de quadriceps groep in de voorkant van het bovenbeen.

hamstrings

Pedaal naar voren om te benadrukken de biceps femoris, onderdeel van de hamstring spiergroep aan de achterzijde van de dij.

bilspier

Je kunt werken uit de gluteus maximus spieren in de kont door trappen vooruit of achteruit. Een studie van de American Society of biomechanica suggereert dat hoe groter de helling waarop u trapt, hoe meer je zal deze spier benadrukken.

Kalveren

Een studie van de American Society of biomechanica bleek dat de activiteit in de gastrocnemius spier in de kuit relatief weinig gevarieerd afhankelijk van de richting waarin de onderwerpen trapte op de elliptische. Je werkt de kuitspieren door trappen zowel vooruit als achteruit op de elliptische.

Arms

Veel elliptische machines kunt u uw armen en benen werken door het duwen of trekken op skistokken of soortgelijke extensies. Je kunt je armen werken terwijl trappen vooruit of achteruit.

Buikspieren

Wanneer u de juiste rechtopstaande houding op de elliptische machine te behouden, je natuurlijk bezig uw core spieren. Dus de buikspieren werken als stabiliserende spieren tijdens een elliptische training. De elliptische machine is niet gericht op deze spieren in het bijzonder, maar regelmatige lichaamsbeweging op de machine kan helpen om deze te versterken.