Elektrische fiets Components

Elektrische fiets Components


Niet elke tweewielig voertuig met pedalen en een elektromotor wordt wettelijk beschouwd als een fiets. Geen enkele staat juridisch accepteert een fiets met een elektrische motor die macht genereert onafhankelijk van ruiter pedaal ingang. Staat wet accepteert alleen voertuigen met elektrische ondersteuning motoren, of die helpen bij het trappen. Verschillende staten verbieden actief fietsen met non-assist motoren of dergelijke voertuigen te definiëren als bromfietsen en motorfietsen. Sommige staten zet in beperkingen op pk en de snelheid van een elektrische fiets.

Elektrische Assist Bicycle Motors

Elektrische ondersteuning fiets motoren vermenigvuldigen de kracht van een renner pedaalslag, zegt Mike Hanlon van Gizmag, een online technologie magazine. De meeste elektrische ondersteuning motoren vervangen door ofwel de voorste of achterste hub, of roterende centrum, van een fietswiel.

Elektrische ondersteuning motoren ontvangen vermogen van de pedaalslag van een renner. De motor detecteert wanneer een renner pedalen, voegt vervolgens de macht. Dit zorgt ervoor dat het wiel te draaien op een hoger-dan-normale snelheid. Verschillende bedrijven produceren elektrische ondersteuning motoren in verschillende vermogens, meestal gemeten in wattage output. Volgens Electric Bikes, een online elektrische fiets informatiebron, 400 watt motoren voldoen aan de behoeften van de meeste rijders.

Elektrische fiets batterijen en Mounts

Bedrijven die elektrische ondersteuning motoren produceren doorgaans koppelen hun motoren met lichte oplaadbare batterijen, zoals lithium-ion batterijen. Deze zijn vergelijkbaar met de batterijen in laptop computers. Sommige bedrijven bieden meerdere accu maten voor ruiters reizen langere afstanden of het beklimmen van vele heuvels.

Batterijen meestal monteren in speciaal ontworpen gevallen. De zaken zijn gelegen waar achterste rekken normaal gaan. Vaak zijn deze gevallen nog functioneren als een rek voor manden of zakken. Verschillende bedrijven mount batterijen met behulp van beschikbare kader mounts, zoals waterfles bouten kooi. Elektrische ondersteuning batterijen meestal op te laden in ongeveer drie uur ..

Elektrische fiets Speed ​​Controllers

Verschillende elektrische fietsen bieden stuur gemonteerde variabele snelheid controllers. Regelaars laten ruiters maat van hun elektrische motor vermogen aan de rijomstandigheden. Veel elektrische fietsen bieden 04:57 snelheden variërend van 20% tot 100% van de volledige motorvermogen.

De meeste fietsers gebruik maken van de eerste of tweede bereik tijdens het rijden op een vlakke ondergrond. Ze bewegen de uitgang hoger wanneer geconfronteerd met een sterke tegenwind of steile heuvels. Regelaars meestal monteren in de buurt van de rechterkant van het stuur greep van elektrische fietsen. De meeste controllers werken met eenvoudige duim schakelaars of hendels, hoewel sommige bedrijven te bouwen controllers vergelijkbaar met draaiende motor gaskleppen.