Elbow tendinitis Stretches

Elbow tendinitis Stretches

Epicondylitis medialis, tenniselleboog en honkbal elleboog allemaal naar elleboog tendonitis, de ontsteking, zwelling en irritatie van de pezen in de elleboog gebied, en kan optreden na deelname in deze bijzondere sport. Elbow tendinitis is een overbelastingsblessure. De oorzaak wordt herhaald samentrekking van de onderarm spieren die je gebruikt om recht en steek je hand en pols, volgens de MayoClinic.com. Als de pijn aan de buitenzijde van de elleboog, wordt aangeduid als laterale epicondylitis, en als het aan de binnenkant, heet mediale epicondylitis. De behandeling en strekt beide in wezen gelijk.

Opwarmen

Elbow tendinitis Stretches

The Hand Health Resources website raadt het doen van cardio-oefening voor 15 tot 20 minuten per dag om hulp te krijgen het bloed stroomt. De cardio helpt opwarmen alle spieren van het lichaam en is vooral nuttig voor de onderarm en elleboog, pezen niet erg goede doorbloeding hebben. De cardio voordat stretching kan helpen bij het rekken minder pijnlijk te zijn, en zal helpen de pomp uit afvalstoffen sneller en brengen meer zuurstof en voedingsstoffen naar het gebied.

Hand en vinger Stretches

Elbow tendinitis Stretches

Het openen van de handen en vingers zal stress te verlichten in de handen en helpen de pezen te bewegen. De eerste aanbevolen traject is voor de hele hand. Open hand en verdeel de vingers en duim zo ver van elkaar zijn, en houden. Dit stuk moet goed gevoel de hand niet veel open te stellen gedurende de dag. De andere stretch inhoudt dat de duim in een duim omhoog of lifter positie en echt het trekken van de duim in de richting van de onderarm. Extra druk kan worden uitgeoefend met een vinger van de andere hand, maar zorg ervoor dat de duim te duwen in de buurt van de basis en niet de tip om eventuele schade aan de duim zelf te voorkomen. De website Hand Health Resource raadt het doen van deze stukken gedurende 20 seconden van ieder werkuur.

Laterale Epicondylitis Stretch

Elbow tendinitis Stretches

Dit stuk zal helpen uitwerken en ontspannen de spieren aan de buitenzijde van de onderarm en elleboog. Het Nicholas Institute of Sports Medicine en Athletic Trauma (NISMAT) adviseert houdt de rek 20 tot 30 seconden met een vertegenwoordiger van vijf tot 10 keer, twee keer per dag. De stukken worden gedaan in een pijnvrije bereik en nooit geduwd om het punt waar symptomen gereproduceerd. Dit stuk gaat om het hebben van de kant open of gesloten en strekken van de palm naar beneden in de richting van de onderarm. Het traject kan worden verdiept met overdruk van de andere hand.

Medial Epicondylitis Stretch

Elbow tendinitis Stretches

De spieren aan de binnenzijde van de elleboog helpen moet de handrug worden getrokken of gerekt naar de bovenkant van de arm. Een zachte trek of rek worden gevoeld aan de binnenzijde van de onderarm. Overdruk kan worden toegevoegd met de andere hand. NISMAT dat deze trajecten worden gehouden gedurende 20 tot 30 seconden herhaald vijf tot 10 keer, twee keer per dag. Het is ook belangrijk om deze stukken doen voor en na uitoefening van de irriterende activiteit.