Eigenschappen en voordelen van Graviola

Eigenschappen en voordelen van Graviola


Graviola is een bloeiende groenblijvende boom afkomstig uit Zuid-en Midden-Amerika, evenals een aantal tropische sub-Sahara Afrikaanse landen. Latijns-Amerikaanse en Aziatische supermarkten soms te identificeren als zuurzak of custard appel. Onlangs heeft deze plant veel pers ontvangen als een geneeskrachtig kruid. Sommigen beweren zelfs dat het kanker kan genezen. Hoewel er geen bewijs is dat graviola is een kanker te genezen, kan het een aantal voordelen voor de gezondheid hebben.

In vitro

Terwijl de gegevens over het gebruik van Graviola als behandeling tegen ziekten minimaal wetenschappers dat het extract doodt bepaalde infecties in reageerbuizen. Graviola extract blijkt effectief tegen kankercellen, herpesvirus, sommige bacteriën en sommige soorten parasieten zijn. Alleen verder onderzoek zal uitwijzen of het heeft dezelfde effecten bij toediening aan de mens.

spijsverterings

Graviola is ook een traditionele remedie voor een aantal problemen met de spijsvertering in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. De onrijpe vrucht wordt gegeven aan mensen die lijden aan dysenterie en diarree, terwijl de bladeren worden gegeten door mensen die lijden aan wormen en andere parasieten. Fruit en vruchtensap uit graviola worden ook gebruikt tegen parasieten in sommige gevallen.

koortsen

Graviola wordt soms gebruikt om koorts en andere ziekten tegen te gaan. Volgens Raintree Nutrition's Tropical Plant Database, graviola fruit en sap worden gebruikt tegen koorts in West-Indië, Haïti en Jamaica. In het Andesgebergte van Peru, is een thee gemaakt van de bladeren om te helpen met slijmvlies ontsteking. In sommige gebieden is de schors van de wortels ook gebruikt tegen koorts en ziekte.

kalmerend

Mensen in de Peruaanse Amazone gebruik maken van de bladeren, schors en wortels van de Graviola als een kalmerend middel en een krampstillend. Een thee bladeren of schors voor soortgelijke doeleinden in Guyana, en hartproblemen. De schors en bladeren worden ook gebruikt als een kalmerend en krampstillend behandeling in Haïti, Jamaica, en andere delen van het Caribisch gebied. Afwezigheid van experimentele gegevens Er bestaat momenteel op dit gebruik van graviola, dat wel.