EFT Techniek voor Emotional Freedom

De Emotional Freedom Technique, of EFT, kan worden gebruikt om te gaan met zowel geestelijke en lichamelijke problemen. Het is een geneeswijze die afhankelijk is van energie. Verklaringen bij Tapping.com en EmoFree.com door degenen die EFT stellen dat met deze techniek heeft geholpen om hun te verminderen bij de behandeling van verschillende situaties gebruikt. Omdat dit is een energie healing techniek, is het niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration of andere medische boards omdat er geen medicijn te testen of te evalueren.

Wat is EFT?

EFT is dat het inschakelen van tikken om één emotionele problemen. Tappen is een soort van zoals acupunctuur zonder het gebruik van naalden, in combinatie met meditatie en hypnose. Tappen geen betrokken therapie en kan worden geleerd in enkele minuten met de juiste instructies. Tappen gewoon dat het inschakelen van iemands vingers te boren en te stimuleren verschillende punten op het lichaam. De specifieke emotionele situatie u te maken met de punten te bepalen voor het tappen. De gekozen aftakpunten zijn gebaseerd op eerdere ontdekkingen betreffende de aansluitingen van het menselijk lichaam energie, emoties en gezondheid. Vermeld is dat de benutting van werken in situaties waarin niet anders gewerkt in het verleden.

Techniek

EFT gaat meestal beginnen met een specifiek chant terwijl je het drukpunt aan de basis van je schouder en arm te wrijven. Over het algemeen moet je beginnen met te zeggen iets als "Hoewel ik deze kwaal, ik accepteer mezelf in het heelal." Noem de specifieke kwaal. Je moet dit meerdere keren chant herhalen, terwijl tikken of wrijven elk van de specifieke drukpunten in verband met uw specifieke aandoening. Gemeenschappelijke drukpunten onder de bovenkant van het hoofd, het voorhoofd, de basis van de hals, het sleutelbeen en de wangen. De specifieke locaties en exacte frasering afhankelijk van uw type van de kwaal, dus je moet overleggen met iemand die de techniek begrijpt, of doe specifieke studie op uw eigen om de juiste methode voor de bepaalde ziekte die u probeert te genezen te bepalen.

Als EFT mag worden gebruikt

De Emotional Freedom Technique is bruikbaar in vele situaties. Tapping.com suggereert dat aftappen succesvol is gebleken voor mensen die met gewichtsverlies kwesties. De techniek heeft ook geholpen mensen naar de uitdaging van emotionele spanningen met betrekking tot andere aandoeningen zoals ADHD, eetstoornissen, angsten, fobieën, allergieën, astma en andere soortgelijke omstandigheden worden geconfronteerd. EFT is ook gunstig voor het omgaan met stressvolle situaties, zoals seksueel misbruik, kindermishandeling, mishandeling en alle andere vormen van misbruik.