Effecten van het eten van vlees en obesitas

Effecten van het eten van vlees en obesitas

In vergelijking met diëten die vlees-, vegetarisch eetpatroon hebben de neiging te resulteren in een lager tarief van obesitas, verminderd risico op hart-en vaatziekten en een verbeterde levensduur, volgens de Dietary Guidelines voor de Amerikanen 2010. Mogelijke redenen zijn onder andere een lagere inname van vet en minder calorieën verbruikte overall. Echter, het eten van vlees is niet noodzakelijk een voorloper van obesitas. De effecten van het eten van vlees en de relatie met uw lichaamsgewicht is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw voedsel keuzes, uw levensstijl en het aantal calorieën dat je meestal verbruikt.

Factoren

Met uitzondering van vis - is aangekondigd voor de omega-3 vetzuren - hoog vetgehalte, dierlijke voedingsmiddelen die in het algemeen een gezondheidsprobleem en niet alleen in termen van lichaamsgewicht. Regelmatig het kiezen van vetrijke en zwaar verwerkt vlees kan ook het verhogen van uw risico voor andere aandoeningen zoals hart-en vaatziekten. Hoewel vet gram bevatten meer calorieën - 9 calorieën per 1 gram vergeleken met 4 calorieën eiwitten en koolhydraten - vetrijke voedingsmiddelen niet noodzakelijkerwijze de primaire factor van overgewicht en obesitas problemen. Uw lichaamsgewicht komt nog steeds neer op het aantal calorieën je verbrandt en het nummer dat u consumeren - ongeacht de bron van die calorieën.

bewijsmateriaal

In een Johns Hopkins studie onder leiding van Dr Youfa Wang, onderzoekers geanalyseerd potentiële verbindingen tussen vleesconsumptie en obesitas. Wang het team vinden deelnemers die grote hoeveelheden vlees geconsumeerd werden "27 procent meer kans op obesitas te zijn" dan deelnemers die minder vlees aten. De verbinding tussen vleesconsumptie en obesitas wordt mede veroorzaakt door de hoeveelheid vlees verbruikt ten opzichte groenten, fruit en volkoren producten. Gemiddeld Amerikanen verbruiken ongeveer 4,6 porties vlees per dag, in vergelijking tot drie porties fruit en groenten, volgens de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. Dat is veel meer eiwitten en veel minder produceren dan aanbevolen voor een evenwichtige voeding.

effecten

De effecten van het eten van grote hoeveelheden vlees - vooral vette delen en vleeswaren - zoals een hoger risico voor obesitas in het algemeen, en voor voedingsgerelateerde ziekten en centrale obesitas, die wordt gekenmerkt door een grote tailleomtrek. Het eten van meer dan één portie per week van verwerkt vlees kunnen u een verhoogd risico op hart-en vaatziekten en diabetes, volgens de Harvard School of Public Health. Daders zijn onder andere spek, worst, hotdogs, salami en andere bewerkte vleeswaren. Obesitas zelf brengt u een verhoogd risico op diabetes, galstenen, bepaalde vormen van kanker, hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk.

overwegingen

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw adviseert volwassenen consumeren het equivalent van 5-6 ounces eiwit per dag. De meeste Amerikanen krijgen meer dan dit. Het eten van meer groenten en fruit en het afstemmen van je vleesconsumptie met aanbevelingen kan u helpen uw calorieën en verzadigd vet te beperken beheren in uw dieet. Voldoet aan uw eiwitbehoefte met een combinatie van plantaardige eiwitten en mager selecties van vlees kunt uw totale voeding kwaliteit te verbeteren en voordelen voor uw gezondheid. MayoClinic.com raadt u opneemt vleesloze maaltijden in uw maaltijd plan ten minste één of twee dagen per week.