Effecten van geneeskrachtige kruiden op het lichaamsgewicht

Geneeskrachtige kruiden zijn kruiden die worden gewaardeerd om hun geneeskrachtige eigenschappen. Onder de vele voordelen is het vermogen om het lichaamsgewicht te lossen zonder de gevaren van de bijwerkingen van het geneesmiddel behandelingen of chirurgische procedures. In combinatie met lichaamsbeweging en gezonde voeding, het opnemen van geneeskrachtige kruiden in gewichtsreductie programma's garanderen een aanzienlijke verbetering van de gezondheid en het gewicht problemen.

Hoe Kruiden Work

Geneeskrachtige kruiden bieden een aantal oplossingen voor mensen die worstelen met hun gewicht problemen. Het gebruik van geneesmiddelen kruidenextracten, thee en mengsels is al lang bekend om het lichaam te helpen bij het ontgiften van het spijsverteringsstelsel en de hulp beter voedsel assimilatie, wat uiteindelijk resulteert in minder opgeslagen vet. Daarnaast zijn er kruiden die worden gebruikt om houden de hersenen denken dat het vol, die derhalve eetlust onderdrukken. Laxerende kruidenthee kunnen ook nuttig zijn in het verlichten van water gewicht. In het algemeen zijn deze dieet kruiden te lossen gewicht problemen door middel van vette verwijdering, eetlust onder controle en de controle van de bloedsuiker.

Fat Eliminatie

Geneeskrachtig kruid extracten en thee metabolisme verhogen om vet om te zetten in energie. Dit resulteert in een aanzienlijke verhoging van de totale kosten van energie door thermogene activiteiten van de organisatie. Thermogene kruiden zoals kardemom en kolanoot kunnen ook nuttig zijn bij het mobiliseren van lichaamsvetten. Kelp is nuttig bij het reguleren van de schildklier functies en verhoogt het metabolisme.

appetite control

Veel van de huidige voedingssupplementen te gaan voor de eetlust controle om gewichtsverlies te verzekeren. Om hun natuurlijke, veiliger en side-effect-gratis versie, Hoodia gordonii, Garcinia cambogia en lijnzaad leveren thermogene effecten. Deze bosjesmannen kruiden werken op de hersenen centra, wat resulteert in beter gecontroleerd honger. Hierdoor lichaam breidt energieverbruik en verliest gewicht genot de gezondheidsvoordelen van etherische oliën de kruiden.

Controle van de bloedsuiker

Controle van de bloedsuiker is een cruciaal aspect van gewichtsverlies. Door het manipuleren bloedsuikerspiegel, het lichaam vermindert de kans op ziekten zoals diabetes en verlaagt verlangen naar eten. Kruiden zoals Gymnema sylvestre zijn effectief in het verminderen insulinegevoeligheid, wat handig is bij het voorkomen de neiging om meer dan wat nodig eten.

Kruiden die oplossen Weight Problems

Groene thee is misschien wel de meest populaire en meest gunstige kruidenmiddel om problemen met het gewicht. Het helpt normaliseren eetlust, bevorderen een snellere vetverbranding en lagere slechte cholesterol.

Senna is een van de geneeskrachtige kruiden die worden gebruikt in de meeste gewichtsverlies mengsels. Het is bekend om zijn ongekende laxerend en detox eigenschappen.

Sint-Janskruid wordt gebruikt voor zijn tonic en diureticum eigenschappen, wat gunstig is voor obesitas bestrijdingsstrategieën. Echter, het moet worden toegediend door een therapeut of herbalist om deze voordelen te optimaliseren zonder te lijden aan de vele bijwerkingen.

Guggul en de effectieve vetverbranding en immunomodulerende eigenschappen zijn een goede aanvulling op het gewicht management programma's. Het regelt ook de lipiden in het bloed om een ​​evenwichtige cholesterol op peil te houden.

Paardebloem, guarana en haverstro te helpen gewicht te verliezen door het verminderen van water in het lichaam, het verminderen van lichaamsvet opbouw en het stimuleren van metabole acties.

Witte thee extract werd onlangs ontdekt op de vetafbraak te versnellen, maar nog steeds wordt bestudeerd om zijn anti-obesitas voordelen te optimaliseren.

Waarschuwing

Geneeskrachtige kruiden moeten worden genomen met grote voorzichtigheid. Bepaalde combinaties van deze kruiden kan giftig zijn voor het lichaam. Deze kruiden dragen krachtige helende eigenschappen; het kan echter veel verkeerd wanneer genomen in een verkeerde dosering. Daarom zou het verstandig zijn om uw arts, therapeut of een kruidkundige voordat een kruiden gewichtsbeheersing regime te raadplegen zijn.