Effect van Milk Thistle supplementen op ALT Levels

Effect van Milk Thistle supplementen op ALT Levels

Mariadistel supplementen zijn gemaakt van Maria distel, een plant die historisch is gebruikt voor de behandeling van lever en galblaas aandoeningen. Het is ook wel bekend als heilige distel, Marian distel, Maria distel, Onze Lieve Vrouw van de distel, St. Mary distel, en wilde artisjok. Het kan helpen om verhoogde ALT te verminderen, echter, moet u voordat u mariadistel supplementen met uw arts te spreken.

Sylimarin

Sylimarin wordt dat de actieve verbinding Distelolie dat de lever aantast zijn. Volgens het National Cancer Institute, laboratoriumstudies tonen sylimarin stabiliseert celmembranen, die de toegang van giftige stoffen voorkomt, en fungeert als een antioxidant. Bovendien bevordert het glutathion S-transferase route en verhoogt de hoeveelheid glutathion in cellen. Glutathion is een metabole enzym dat werkt als een antioxidant en reduceert het effect van bepaalde toxische stoffen in het lichaam.

Alanine aminotransferase

Alanine aminotransferase, ook bekend als ALT, een bloedtest gebruikt leverschade bepalen. Bloedspiegels van ALT toename met chronische leverziekten zoals cirrose en hepatitis. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van leverziekten houden, daar dichter te normaal niveau komt wanneer de behandeling succesvol is. "Natural Standard", een peer beoordeeld alternatieve geneeskunde samenwerking, staten sylimarin is aangetoond ALT niveaus verlagen onderzoeken, maar niet alle onderzoeken waren van goede kwaliteit.

lever Disorders

Chronische leverziekten omvatten fibrose van de lever, die vooruitgang in levercirrose, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Deze ziekten veroorzaken littekenweefsel met normaal weefsel, welke de bloedstroom door de lever verminderd vervangen. Deze schade vermindert het vermogen van je lever aan drugs, voedingsstoffen en giftige stoffen te verwerken. Hepatitis is een ontsteking van de lever en kan worden veroorzaakt door overmatig alcoholgebruik of drugs, virale infectie of door immuunsysteem dysfunctie.

Voorzorgsmaatregelen

Mariadistel supplementen worden beschouwd als veilig volgens "Natural Standard," maar ze kunnen interageren met bepaalde medicijnen, en in zeer grote doses, kan een laxerend effect hebben en kunnen ALT verhogen. Voedingssupplementen zijn niet gereguleerd effectiviteit door de Amerikaanse FDA, dus mariadistel supplementen niet duren voordat uw arts te raadplegen.