Eerste tekenen van autisme

Autisme is een ontwikkelingsstoornis aandoening die meestal wordt gediagnosticeerd als een kind in de leeftijd tussen 3 en 4, kunnen tekenen en symptomen aanwezig zijn bij de geboorte en beginnen met het tonen zich zo vroeg als 6 maanden oud. Als een ouder weet wat deze symptomen zijn, kunnen ze therapie en behandeling te beginnen zo spoedig mogelijk.

fysiek

Wanneer u probeert om uw kind op te halen of knuffelen hem, zijn lichaam verstijft alsof hij niet van genieten.

Oogcontact

Je baby zal oogcontact met je niet wanneer u met haar praten. Ze zal zich niet bewust van heldere speelgoed of mobiele telefoons die normaal gesproken andere baby's zou stimuleren lijken.

Routine

Uw kind zal kieskeurig worden of beginnen te huilen als je hem niet voeden of hem in bad op een regelmatig schema. Dit is een vroeg teken van de routine die autistische kinderen lijken te vallen in.

Socialisatie

Wanneer u probeert peek-a-boo spelen met je baby, blijft ze uitdrukkingsloos. Hoewel dit spel oproept glimlach van veel baby's, bij autistische kinderen zul je zelden ontvangt u een reactie.

Gebrek aan Angst

Veel baby's zullen beginnen te vertonen tekenen van angst vertonen wanneer iemand probeert om hen van hun ouders; baby's met autisme verschijnt niet schelen. In plaats van het weergeven van angst, zullen zij rust in de armen van een vreemde blijven.