Eenvoudige manieren om een ​​platte buik Get

Buikvet kan leiden tot tal van ziekten, zoals obesitas, diabetes en hoge cholesterol. Het krijgen van een platte buik zal helpen uw algehele gezondheid, en kan wonderen doen voor je zelfbeeld te doen. U hoeft geen dure supplementen te nemen, of ga op extreme diëten om een ​​platte buik te krijgen. Een goede voeding, lichaamsbeweging, actief blijven en discipline zijn de eenvoudigste tools beschikbaar om u te helpen uw maag af te vlakken.

Proper Diet

Juiste dieet is een van de eenvoudigste manieren om een ​​platte buik te krijgen. Begin met het elimineren van late night snacks. Als je eten laat eten 's nachts, is het niet zo goed verteren, noch heb je de mogelijkheid om de calorieën te verbranden. Vermijd gebakken voedsel ten koste van alles. Gefrituurd voedsel zijn verstoken van enige voedingswaarde.

Verbruiken meer groenten en fruit. Appelen, broccoli, boerenkool, aardbeien, mango, en bloemkool zijn voorbeelden van fruit en groenten die aan uw dieet moet worden toegevoegd. Knip suiker uit je dieet. Suiker helpt stapel op ongewenste calorieën, en veroorzaakt een groot aantal gezondheidsproblemen, zoals diabetes.

vis, kalkoen, en andere mager vlees aan uw dieet toe te voegen. Verminder je inname van rood vlees en varkensvlees, omdat deze soorten vlees hebben aanzienlijke vetgehalte.

Mid-Body Workouts

Start een workout routine. Begin langzaam op het eerste, vooral als je niet gewend bent om te oefenen. Een mid-body workout richt je buikspieren zal helpen versterken van uw kern, en plat uw maag. Begin met crunches en sit-ups. Het is belangrijker om minder herhalingen doen met behulp van de juiste vorm in plaats van het doen van een veel verkeerde herhalingen.

Voer crunches door te gaan liggen en cupping je handen achter je hoofd. Houd je knieën gebogen in een hoek van 45 graden. Uw voeten moeten op schouderbreedte uit elkaar zijn. Hef je schouderbladen 6 inch van de grond, houden voor een seconde alvorens terug te keren naar de startpositie. Begin met drie sets van 10 herhalingen.

Om dit te doen sit-ups, plaats uw lichaam in dezelfde positie als je zou om crunches doen. Hef je rug en schouders volledig van de grond, curling je romp zo dicht mogelijk bij je knieën mogelijk te maken. Probeer je best om de hele weg gaan zitten zonder inspanning. Keer terug naar de beginpositie om uw herhaling te voltooien.

Als je wilt doen een meer uitdagende zitten, staan ​​niet toe dat je schouders op de grond raken bij terugkeer naar de startpositie. Laat je buikspieren om een ​​volle dag rust tussen de mid-body workouts.

Aerobic oefening

Aerobic oefening kan gunstig zijn voor hele systeem van uw lichaam, evenals uw midden sectie zijn. Voordat u begint te oefenen zorg ervoor dat je spieren goed te rekken om letsel te voorkomen. Staan teen raakt, overhead arm strekt zich uit en gezeten lies stukken zijn voorbeelden van rekoefeningen die helpen los stijve spieren.

Je hoeft niet te doen drie of vier uur van de dagelijkse aërobe oefening om een ​​platte buik te krijgen. Je moet proberen je best om een ​​routine die je stok met vormen. Als u genieten van zwemmen, gaan doen baantjes trekken in het zwembad.

Hardlopen en fietsen zijn leuk aerobic oefeningen die je maag kunnen afvlakken, zonder het gebruik van dure voedingssupplementen of vetverbranders. Als u niet in staat om buiten te gaan, probeer het lopen op de loopband, of rijdend op een stationaire fiets.