Eenvoudige manieren om een ​​Go-Kart sneller te maken

Eenvoudige manieren om een ​​Go-Kart sneller te maken

Sneller is leuker als je het besturen van een go-kart. Het maken van een go-kart sneller vereist basiskennis van de basisprincipes van het gewicht en kracht. Wat kan het moeilijk zijn, is het vinden van de juiste balans tussen gewicht en vermogen, zoals te veel of te weinig van een van beide kan slepen naar beneden prestaties.

Gewicht op de rem

Zelfs de snelste go-kart bestuurders zullen nodig hebben om hun remmen gebruiken om scherpe bochten te navigeren en te voorkomen dat botsingen. Wat de beste rijders te doen is gebruik maken van de remmen voor de kortst mogelijke tijd en dan sloeg het gaspedaal weer. Door contouren van je lichaam positie om zoveel mogelijk gewicht op de rem te stellen, kunt u helpen de kart vertragen sneller, zodat u scherpe bochten kunt maken en krijg het weer sneller gaan. Volgens Go Kart Racing Tips, de remmen zijn op de achterkant van de go-kart, dus moet je achterover te leunen in de stoel van de banden grip te helpen de stoep als je traag en te versnellen.

Verwijder de gouverneur

Veel go-karts komen vervaardigd met gouverneurs hun topsnelheid te beperken. U kunt de gouverneur te verwijderen, maar het tijd en expertise neemt, zoals u zult worden demonteren van vele delen van de motor. Volgens Betaalbare Go Karts, zal je een aantal onderdelen niet uit elkaar aan de gouverneur te komen, en nadat u hebt verwijderd, moet u de low-olie sensor uit te schakelen. De hoge snelheden van het go-kart zonder gouverneur zal ertoe leiden dat alle olie te verschuiven naar de ene kant als je gaat rond draait met een hoge snelheid, en een werkende low-olie sensor zou automatisch uitschakelen van de motor naar beneden.

Installeer een Turbo Charger

Een turbo verhoogt de hoeveelheid lucht gecomprimeerd in de motor, en dat kan pk, een maat voor hoeveel macht een motorvermogens verhogen. Volgens de Go Kart Guru, een turbo-lader is een compressor die meer lucht rammen in de motor en brandstof. Sommige soorten turbo chargers kan 50 procent meer pk's toe te voegen aan uw motor om je skelter meer snelheid te geven. De grootte van de motor en de turbo van invloed op de winst die je moet verwachten te zien.