Eend Vlees en Cholesterol

Eend Vlees en Cholesterol

Veel Amerikanen zijn op dit moment op hun gewicht letten, evenals hun cholesterolgehalte. Hoge serum cholesterol niveaus worden geassocieerd met een verhoogd risico op een hartaanval en beroerte, volgens de Harvard School of Public Health. Terwijl sommige mensen ervoor kiezen helemaal uit te snijden vlees uit hun dieet, kunnen vlees zoals kip en zelfs eend met mate worden geconsumeerd.

eendenvlees

Eendenvlees is geen alledaagse voedsel voor de meeste Amerikanen. Het is moeilijker te vinden in de winkels, maar vaak geserveerd in chique restaurants. In het algemeen, eend vlees is vetter dan ander gevogelte vlees, met een vettere smaak. Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw, eendenvlees bevat geen koolhydraten, vezel of suikers, maar het is rijk aan eiwitten, ijzer en B-vitamines, die essentieel zijn voor het metabolisme zijn.

cholesterol Definitie

Cholesterol is een vetachtige stof die mens en dier natuurlijke wijze. Het dient het doel van het creëren hormonen en waardoor de vertering van vet oplosbare vitaminen. Terwijl sommige cholesterol gunstig is, te veel schadelijk voor het hart zijn. De American Heart Association beveelt het beperken van de dagelijkse inname van cholesterol tot 300 milligram voor gezonde individuen, en tot 200 milligram per dag voor mensen met hart-en vaatziekten of een hoog cholesterolgehalte.

Cholesterol in Duck Meat

Volgens het Amerikaanse ministerie van Landbouw, een 1 ounce portie eendenvlees heeft ongeveer 25 milligram cholesterol, of de huid is in- of uitgeschakeld. Eendenvlees zelden geconsumeerd in porties die klein, echter, dus is het waarschijnlijk dat een persoon tot verbruikt tot 100 milligram of meer van cholesterol bij het eten eendvlees.

Verzadigd vet

Cholesterol is niet het enige dat het cholesterolgehalte in het lichaam verhoogt. De American Heart Association dat verzadigd vet is eigenlijk de belangrijkste oorzaak van hoge cholesterol in het bloed. Verzadigd vet is alleen te vinden in dierlijke producten zoals melk, kaas, rundvlees en eend vlees. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw stelt dat 1 ounce van eend vlees met de huid op heeft 3,7 gram verzadigd vet, terwijl 1 ounce zonder huid heeft 1,1 gram verzadigd vet. De American Heart Association raadt het houden van inname van verzadigd vet tot minder dan 7 procent van de totale calorieën per dag.

aanbevelingen

Terwijl eendenvlees bevat wel cholesterol en verzadigde vetten, kan het nog steeds passen in de aanbevelingen van de American Heart Association's voor de gezondheid van het hart, wanneer gegeten in kleine porties. Het eten van alleen de borst van de eend, en het eten van het zonder de huid kan ook helpen bij het verminderen verzadigd vet en cholesterol gehalte.