Een lijst van voedingsmiddelen die bevatten geen Sugar

Een lijst van voedingsmiddelen die bevatten geen Sugar

Het elimineren van suiker uit uw dieet kan een aanzienlijke verbetering van zowel uw gezondheid en de toestand van uw taille. Terwijl veel voedingsmiddelen hebben kleine hoeveelheden van natuurlijk voorkomende suiker, kun je iets dat heeft toegevoegde suiker te vermijden, of dat is zeer hoog in natuurlijke suikers, zoals gedroogd fruit en vruchtensap. Het vermijden van bewerkte voedingsmiddelen maakt het snijden suiker uit je leven veel gemakkelijker.

Haal het meeste uit Meat

Mager, onbewerkt vlees geen suiker bevatten. Rundvlees, kip, lamsvlees, varkensvlees, kalfsvlees, konijn, kalkoen, zalm en tonijn zijn volledig suikervrij, en je kunt smakelijke maaltijd met hen voor te bereiden zonder toevoeging van suiker. Sturen duidelijk van verwerkt of ingeblikt vlees, zoals bacon, ham, chorizo, pancetta en worst, omdat ze suiker toegevoegd om op te treden als conserveermiddel kan hebben.

Eet Uw Veggies

Nonstarchy groenten hebben fractionele hoeveelheden natuurlijke fructose - minder dan een gram suiker per 50 gram portie. Zetmeelrijke groenten, zoals zoete aardappelen en pompoenen, een hoger suikergehalte. De beste plantaardige opties zijn avocado's, artisjokken, asperges, bieten, spruitjes, bloemkool, selderij, komkommer, aubergine, boerenkool, boerenkool, rapen, pastinaak, champignons, radijs, tomaten en squash. U kunt ook gebruik maken van diepvriesgroenten als het niet mogelijk om alles vers te kopen.

Niet Ditch Dairy

Natuurlijk, unflavored zuivel vrij zijn van toegevoegde suiker. Hoewel de sector melk en zuivelproducten bevatten lactose - een natuurlijk voorkomende koolhydraat die wordt omgezet in suiker in het lichaam - het is een vrij klein bedrag. Bijvoorbeeld een kopje vetvrije melk 12 gram suiker. Zuivelproducten zijn rijk aan eiwitten, wat betekent dat kleine porties zijn vullend en kunt u tevreden bent voor langere tijd te houden. Kies melk, kaas en yoghurt dat er geen heeft toegevoegd fruit of andere ingrediënten. Als je het beperken van suiker - zowel natuurlijke als toegevoegd - om gezondheidsredenen, houd je inname van zuivel laag.

Go Nutty

Noten en oliën zijn ook suikervrije en kan worden gebruikt in een van de vele voedingsmiddelen. Noten zoals amandelen, hazelnoten, walnoten, paranoten en macadamia zijn rijk aan meervoudig onverzadigde vetten, waardoor ze een bevredigend en gezonde snack. Kies ongezouten, unflavored mogelijkheden om toegevoegde suikers te vermijden. Bovendien, oliën kunnen smaak en een verbeterde textuur toe te voegen aan levensmiddelen zonder toevoeging van suiker: kokosolie, olijfolie en notenolie zijn lekker en gezond. U kunt ze gebruiken om vlees te koken, smaak toe te voegen aan salades of te vervangen dompelen sauzen.