Een Borstvoeding Dieet voor minder gas in uw baby

Een Borstvoeding Dieet voor minder gas in uw baby

Borstvoeding is de meest natuurlijke manier om een ​​baby te voeden, en u kunt ervoor kiezen om borstvoeding te geven vanwege de voordelen voor de gezondheid die het biedt. Ook al is het natuurlijk, kunt u nog steeds zorgen over de gezondheid van uw baby. Een gemeenschappelijk belang kan zijn dat uw baby is gasachtig en je weet niet wat te doen. Als je borstvoeding kunt u gas te verminderen in uw baby door speciale aandacht aan uw dieet.

nomal Gas

Een Borstvoeding Dieet voor minder gas in uw baby

Alle baby's hebben gas. Of ze nu borstvoeding of formule-gevoede, gas is normaal voor baby's, omdat hun spijsvertering is nog in ontwikkeling. Kelly Bonyata, een internationale board-gecertificeerd lactatiekundige, verklaart op haar website dat alleen maar omdat je baby heeft gas betekent niet automatisch dat het is te wijten aan uw dieet. Gas is niet altijd een probleem voor baby's, maar als het is zeer frequent en persistent, kan dit leiden u om te proberen het wijzigen van uw dieet.

kruisbloemige groenten

Een Borstvoeding Dieet voor minder gas in uw baby

Jan Barger, lactatiekundige voor de website BabyCenter.com, zegt dat het eten van kruisbloemige groenten zoals broccoli, bloemkool en kool kan gas veroorzaken in veel baby's die borstvoeding. Hoewel de hoeveelheid gas die wordt veroorzaakt wanneer u deze groenten te eten is niet schadelijk voor je baby, kan het licht ongemak in het maagdarmkanaal veroorzaken. Misschien wilt u kruisbloemige groenten te voorkomen dat in het voordeel van groenten zoals selderij en wortelen in plaats daarvan. MedlinePlus.com meldt dat er weinig bewijs dat kruisbloemige groenten ervoor zorgen dat uw kind nood. Om zeker te weten, te elimineren van deze voedingsmiddelen uit uw dieet voor minstens een week en zie hoe het je baby beïnvloedt.

Spicy Foods

Een Borstvoeding Dieet voor minder gas in uw baby

U kunt bang zijn om kruidig ​​voedsel te eten, omdat je hebt gehoord dat te doen zal problemen voor uw baby veroorzaken. Tijdens het eten van kruidig ​​voedsel is volkomen veilig voor vrouwen die borstvoeding geven, BabyCenter.com legt uit dat het baby's Gassier en mogelijk zelfs preciezer kunnen maken. Het vermijden van kruiden zoals cayennepeper en chilipoeder en kruidige voedingsmiddelen kan helpen om gas te verminderen in uw baby.

Zuivel

Een Borstvoeding Dieet voor minder gas in uw baby

Een andere veel voorkomende bron van gas voor baby's die borstvoeding is zuivel in het dieet van de moeder. Jan Barger van BabyCenter.com legt uit dat zuivelproducten zoals melk, kaas, yoghurt en ijs gas kan veroorzaken bij baby's die borstvoeding krijgen, wanneer ze worden geconsumeerd door de moeder. Dit gebeurt niet met borstvoeding, maar gevoeliger zijn lactose, een koolhydraat in koemelk en koemelk producten.

behandelingen

Een Borstvoeding Dieet voor minder gas in uw baby

De meest effectieve behandeling voor het verminderen van gas in uw borstgevoede baby is gewoon wachten tot zijn of haar spijsvertering wordt meer ontwikkelde of je baby gewend raakt aan je eten van bepaalde voedingsmiddelen, zegt Kelly Bonyata. In de tussentijd kan simethicon druppels naar beneden bellen van gas te breken in de maag van uw baby, waardoor je baby zich beter voelt. Drugs.com legt uit dat simeticon druppels zodat alle van de gasbellen in de darmen van uw baby om makkelijk samen te komen, waardoor een vlottere doorgang van gas door het systeem. Je baby's kinderarts in staat zijn om andere behandelingen te identificeren voor gas in de borstgevoede baby.