Echte home remedies te genezen Gas, indigestie en brandend maagzuur

Echte home remedies te genezen Gas, indigestie en brandend maagzuur


Iedereen heeft de ongemakken en de verlegenheid van indigestie, brandend maagzuur en gas op een gegeven moment ervaren. Hectische levensstijl verergeren dit probleem. Het snelle tempo van het runnen van de ene plaats naar de volgende, terwijl slurpend van maaltijden en zich overgeeft aan snel of ongezond voedsel is te vaak de boosdoener. Er zijn veel home remedies om te helpen met deze ziekten.

Lifestyle

Indigestie, winderigheid en maagzuur kan worden geminimaliseerd door het maken van een paar veranderingen in levensstijl.

Mensen die lijden aan deze problemen moeten voorkomen dat het eten van te veel of te snel. Lucht wordt ingeslikt wanneer u uw maaltijden of drankjes happen. Vermijd het eten van kruidig, zure of vet voedsel te vaak en niet eten voor drie uur voor het naar bed gaan.

Vermijd overindulging in alcohol, het drinken van koolzuurhoudende dranken of eten tijdens benadrukt, omdat al deze enkel de problemen kan verergeren.

Eenvoudige veranderingen zoals het dragen van loszittende kleding kan indigestie te voorkomen, en andere maagklachten.

Stoppen met roken en gewicht te verliezen als je nodig hebt om; beide zal minimaliseren uw maagklachten en je beter in het algemeen voelen.

Maagzuur

Papaya bevat een enzym papaïne, die helpt bij de spijsvertering. Hoewel papaya kan moeilijk te vinden op bepaalde tijden van het jaar, gedroogde papaya is het hele jaar verkrijgbaar, maar moet worden gegeten in kleine hoeveelheden vanwege zijn hoge suikergehalte.

Apple cider azijn is nuttig in het verlichten van brandend maagzuur met zijn vermogen om maagzuur te neutraliseren.

Het eten van een ounce van amandelen, met hun hoge concentratie van olie, is behulpzaam met brandend maagzuur symptomen.

Indigestie

Een manier om de spijsvertering te voorkomen is 1 theelepel citroensap of azijn te drinken, in een glas water, 20 tot 30 minuten voordat je eet.

Het drinken van kruidenthee is een goed huis remedie voor indigestie, vooral kamille en mint smaken.

Het drinken van gelijke delen van honing en citroen kan helpen bij de spijsvertering en het helpt verlichten maag ongemakken.

Neem een ​​halve theelepel bakpoeder ontbonden in 8 liter water om zich te ontdoen van indigestie te krijgen. Gebruik niet meer dan een keer per week, zoals langdurig gebruik hard op uw spijsvertering kan zijn.

Gas

Gember is gebruikt voor duizenden jaren als een hulp bij de spijsvertering. Het drinken van gember thee, gember eten van snoep of gewoon kauwen rauwe gember is nuttig voor gas en een opgeblazen gevoel.

Komijn thymol bevat, waarbij de lever enzymen en gal produceren de pancreas stimuleert. Deze actie stimuleert de spijsvertering en is effectief in het verminderen van winderigheid.

Angostura bitters is een smaakstof gebruikt om vele alcoholische dranken te maken. Het is ook effectief bij de behandeling van buikpijn en gas. Doe een paar druppels Angostura bitters in een kopje water om gas te voorkomen. Het kan ook voor andere dranken zoals sap of thee worden toegevoegd.

Het vermijden van voedingsmiddelen zoals noten, spruitjes, kool, bonen en uien kan de frequentie van gas te verminderen.

Waarschuwing

Maagklachten moet serieus worden genomen als ze invloed hebben op uw levensstijl vaak. Raadpleeg uw arts als u vindt dat u hebt van brandend maagzuur of indigestie meer dan twee keer per week. Deze problemen en frequente gas kan een symptoom van een ernstiger probleem zoals prikkelbare darmsyndroom, galblaas infecties, voedselallergie of zelfs bepaalde soorten kanker.