Earache Help

U bent liggend op de bank een dutje of het lezen van een boek, en opeens heb je dit onverklaarbare pijn in je oor. Je meteen afvragen of u een arts, hoofd moet bellen om uw medicijnkastje voor sommige ibuprofen of rijden naar de lokale apotheek voor speciale druppels. Er zijn manieren om de oorpijn natuurlijke wijze te verlichten, zonder de steun van pillen, artsen of oordruppels.

Sit Upright

Farooq Mirza, de auteur van "Keeping kinderen gezond in lichaam en geest," raadt rechtop zitten gedurende 30 minuten te helpen verminderen de pijn van een oorpijn. Dit moet de buizen in het oor van weglopen. Als je ziet ontlading komt uit het oor, zou je een middenoor infectie. Een middenoorontsteking meestal wist op zijn eigen na 72 uur, volgens de MayoClinic.com. Echter, als de pijn aanhoudt na drie dagen, moet u een arts raadplegen.

Solliciteer warmte of koude

Mensen die lijden aan pijn in de gewrichten te weten dat een koud kompres of een warmte pak wonderen kan werken. Deze zelfde idee kan ook werken voor oorpijn. Voor warmte, "The Doctors Book of Remedies van het Huis" suggereert het gebruik van een föhn op de warme omgeving en het houden van de droger 18 inch uit uw oor. De warme lucht zou moeten helpen om de pijn te verminderen. Als u liever een koud kompres gebruiken, raadt het MedlinePlus website met een cold pack op uw oor gedurende 20 minuten.

Twee druppels olie

Bij uw plaatselijke apotheek, kunt u de aankoop over-the-counter oordruppels die zullen helpen om de pijn te verminderen. Toch olie u al in uw huis, zoals olijfolie of baby-olie, kan hetzelfde effect hebben. Plaats twee druppels olie in elk oor. Als u wilt, kunt u de olie verhitten in een ondiepe schaal gevuld met warm water voordat u het in het oor> Echter, het verwarmen is het niet nodig en kan brandwonden veroorzaken als je niet voorzichtig bent. Oliedruppels mag nooit worden gebruikt als het trommelvlies is doorboord of gescheurd, volgens "The Doctors Book of huismiddeltjes."