Ear Wax Build-Up bij kinderen

Ear Wax Build-Up bij kinderen


Heeft uw kind lijkt u te negeren als u belt? Vraagt ​​hij je dingen die je zegt tegen hem te herhalen? Is hij klagen over oorpijn of wrijven zijn oor een stuk? Een bezoek aan uw arts kan u vertellen of deze problemen worden veroorzaakt door oor wax opbouw.

Oorzaken

Oorsmeer opbouw bij kinderen kan gebeuren als gevolg van overmatige productie van oorsmeer of als gevolg van items in de oren gestoken, verdichten oorsmeer.

effecten

Sommige kinderen kunnen klagen over oorpijn of goed in hun oren als ze oorsmeer opbouw. U kunt ook merken sommige gehoorverlies in uw kind.

misvattingen

Er is geen noodzaak om de normale oorsmeer schoon te maken uit het oor van uw kind. Oorsmeer helpt infecties te voorkomen door het vangen van stof en vuil dat de gehoorgang binnenkomt.

Preventie / Solution

Als uw kind is gevoelig voor oorsmeer bouwen, kunt u helpen voorkomen of te vertragen door het voorkomen of hem ontmoedigen uit zetten van vingers of andere voorwerpen in zijn oor. U kunt ook een schoonmaken van het huis kit gebruiken of een bezoek aan uw arts om overmatig oor wax opbouw verwijderd.

Waarschuwing

Oorkaarsen, het proces van het inbrengen van een buis in het oor en licht de andere kant, kunnen ernstige schade aan het binnenoor leiden. Ook gebruiken wattenstaafjes het binnenoor kan compact oorsmeer reinigen en voeg het probleem van overmatig oorsmeer opbouw.