Duikinstructeur Eisen

Duikers die geïnteresseerd zijn in steeds SCUBA-instructeurs moeten aan bepaalde eisen in te schrijven in de certificering cursussen en opleidingen. De volgende lijst bevat algemene normen te herzien als je geïnteresseerd bent om een ​​duikinstructeur bent.

De basis

In te schrijven in een duikinstructeur cursus moeten kandidaten minstens 18 zijn en slagen voor een medisch onderzoek, dat rekening houdt met de fysieke eisen van het duiken. De kandidaten geïnteresseerd zijn in uitgegroeid tot recreatieve instructeurs moeten hebben afgerond en ingelogd ten minste 40 open water duiken. Ook moeten de kandidaten op zijn minst worden gecertificeerd als open water duikers. Voor PADI en NAUI, de open-water duikinstructeur eisen zijn iets meer veeleisend, die een minimum van 60 en 50 open water duiken, respectievelijk. Sommige programma's kunt u een assistent instructeur of master duiker voorafgaand aan de inschrijving in de instructeur cursus.

skills

Individuen moeten in staat zijn om met succes aan te tonen uithoudingsvermogen en Roeien vaardigheden om trainingsprogramma personeel. Meer veeleisende programma's zoals NAUI of PADI kan een getimede 880-yard zwemmen met masker, vinnen en snorkel nodig; een 440- yard zwemmen; een 100-yard zwemmen helpen en 20 minuten watertrappelen. Elke certificatie programma is anders. Kandidaten moeten ook slagen voor een examen dat de kennis van de apparatuur, fysica van duiken, fysiologie van het duiken, het gebruik van de duik tabellen en duikomgeving test. De kandidaat moet de opleiding in duiker reddingsvaardigheden te voltooien en het uitvoeren van een minimum van een open water te redden sessie van de beoordelaar zal beoordelen. Kandidaten moeten ook worden getraind in zowel de eerste-hulp en reanimatie.

uren

De aanvrager is voltooid en ingelogd tenminste 100 uur training met 50 in aanwezigheid van een instructeur trainer.

tentamen

Kandidaten moeten scoren ten minste 75 procent in elk deel van een duik theorie-examen. Het examen bestaat uit klassikale instructie, besloten en open water vaardigheden presentaties, en een gesimuleerde redding van een bewusteloze duiker. Daarnaast moeten mensen ook de beheersing van het duiken vaardigheden, lesplanning, lesvoorbereiding, groep controle, toezicht, probleemoplossende vaardigheden en docent presentaties te tonen.