Druivenpitextract & amp; Haaruitval

Druivenpitextract & amp; Haaruitval

Druivenpitextract staat bekend om zijn antioxiderende eigenschappen en wordt gebruikt om een ​​aantal medische aandoeningen, waaronder hartziekte, kanker en diabetes. Het merendeel van de onderzoeken naar druivenpitten extract zijn uitgevoerd op dieren. Er is enig bewijs om druivenpitten extract als haaruitval middel op basis van studies met laboratorium muizen te ondersteunen, maar druivenpitten extract is niet goedgekeurd voor haaruitval door de Amerikaanse Food and Drug Administration.

Over Druivenpittenextract

Druivenpitextract wordt meestal gemaakt van de zaden van wijndruiven. Druivenpitten bevatten grote hoeveelheden oligomere complexen proanthocyanidine, flavonoïden, vitamine E en linolzuur. Het belangrijkste voordeel van druivenpitten extract is zijn vermogen om vrije radicalen cellen beschadigen. Druivenpitextract werd populair in de jaren 1970 als gevolg van wat bekend staat als de Franse Paradox, die het lage percentage van de hart-en vaatziekten ten opzichte van hoog vetgehalte diëten onderzocht werd. De Franse aten een vetrijke dieet, maar had lage hartkwaal prijzen en de kredietverlening werd toegeschreven aan hun dagelijkse consumptie van wijn.

Haaruitval

Er is weinig onderzoek gedaan naar druivenpitten extract als een behandeling van het haarverlies, maar er is enig bewijs om de vordering te ondersteunen. Een studie uitgevoerd door Tsukuba Research Laboratories, dat verscheen in de kwestie van het Zweedse tijdschrift Acta Derm Venereol geconcludeerd dat de proanthocyanidins gewonnen uit druivenpitten leverde een toename in de proliferatie van haarfollikel cellen bij muizen november 1998. De studie concludeerde ook proanthocyanidinen versneld de overgang van de rustfase aan de groeiende in de haargroei cyclus.

Gebruik

Druivenpitextract komt in capsule en tablet vormen en de Universiteit van Maryland Medical Center adviseert u op zoek naar pillen die zijn gestandaardiseerd op 40 tot 80 procent proanthocyanidins of die bezit meer dan 95 procent oligomere proanthocyanidine complex. Aanbevolen doseringen zullen variëren 75-450 mg per dag en druivenpitten extract wordt beschouwd als veilig voor een periode van twee tot drie maanden, zolang de aanbevolen doses worden gevolgd.

Voorzorgsmaatregelen

Druivenpitextract is niet onderzocht door de FDA voor de veiligheid of effectiviteit, zodat alle potentiële bijwerkingen kunnen niet worden gekend. De gerapporteerde bijwerkingen zijn misselijkheid, duizeligheid, hoge bloeddruk en hoofdpijn. Druivenpitextract mag niet worden gebruikt door mensen die bloedverdunners. Druivenpitextract mag niet worden ingenomen door kinderen of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Zoals met alle medicatie of supplementen, spreken met uw arts voordat u begint met een nieuwe behandeling.