Doe het zelf Hormoonbehandeling

Alle vrouwen zullen uiteindelijk geconfronteerd menopauze. Opvliegers, slapeloosheid, hoofdpijn en stemmingswisselingen zijn allemaal veel voorkomende symptomen, en hoewel het voorschrijven behandeling beschikbaar is, veel vrouwen de voorkeur aan een doe-het-zelf aanpak voor hormoonbehandeling te gebruiken.

Menopauze en Medicatie

Of een vrouw wordt geconfronteerd met de plotselinge verlies van de productie van hormonen als gevolg van een hysterectomie of is het ervaren van de geleidelijke daling die van nature voorkomt met de leeftijd, de symptomen van de menopauze zijn hinderlijk en vaak slopende. De traditionele medische antwoord heeft recept hormoonvervangende behandeling geweest met ofwel een oestrogeen en progesteron combinatie of met oestrogeen alleen. Synthetische hormonen werden aanvankelijk voorgeschreven in een poging om lichaamseigen hormonen nabootsen en bieden bescherming voor het hart en andere orgaansystemen, met verlichting van de symptomen van de menopauze. In feite kan de bescherming niet er en het risico op kanker kan zelfs hoger zijn.

Bio-identieke hormoonvervangende therapie met hormoon niveau testen en speciaal samengestelde crèmes om afnemende hormoonspiegels te vervangen heeft opgedaan in populariteit, maar het heeft een aantal belangrijke nadelen. Het is tijdrovend, die regelmatig testen en afstellen van hormoonspiegels. Het kan duur zijn, omdat het nog steeds een bezoek aan een gespecialiseerde arts vereist, en recept verbindingen moet worden verkregen van specifieke apotheken en zal waarschijnlijk niet worden gedekt door de verzekering. Hoewel veel positieve anekdotisch bewijs bioidenticals te vinden, hebben zij niet bewezen effectief en veiliger dan conventionele behandeling vooral omdat ze niet uitgebreid onderzocht in klinische studies erkend door de FDA. Bijgevolg kan een veel vrouwen zelfbehandeling benadering kiezen.

Herbal Behandeling met Fytohormonen

Een vrouw die haar eigen symptomen van de menopauze te behandelen kan een kruiden te gaan benaderen. Kruiden die fytohormonen bevatten kunnen natuurlijk voorkomende hormonen stimuleren. Herbal remedies zijn gebruikt voor duizenden jaren door de inheemse volkeren van Azië en Amerika om de symptomen van de menopauze in verband met oestrogeen verlies, progesteron verlies en testosteron onevenwichtigheid te behandelen. De traditionele westerse geneeskunde is langzamer geweest om kruiden-behandeling te accepteren, maar het wordt steeds populairder. Herbal supplementen kunnen worden gekocht bij reformwinkels, hoewel veel grote supermarkten, drogisterijen en discountwinkels nu natuurlijke remedie secties, die vaak dragen populaire kruiden-supplementen.

oestrogeen Verlies

Zilverkaars bevat fyto-oestrogenen die interageren met oestrogeenreceptoren in de baarmoeder en borst op dezelfde wijze als natuurlijke hormonen. Het is nuttig voor het verlichten van symptomen van de menopauze zoals opvliegers, angst en prikkelbaarheid, droge huid en verlies van seksueel verlangen. Rode klaver extract is ook rijk aan fyto-oestrogenen en is gebruikt om de symptomen van de menopauze verband met oestrogeenverlies en andere problemen van de menopauze, zoals bot en verlies van mentale concentratie behandelen. Ginseng verhoogt de ovariële productie van oestrogeen in het begin van de menopauze. Het zal niet nuttig zijn voor vrouwen bij wie de eierstokken operatief verwijderd zijn of waarvan de menopauze heeft verder gekomen dan de vroege stadia.

progesteron Loss

Wilde yam bezit diosgenin, dat chemisch vergelijkbaar hormoon voorlopers. Het wordt voornamelijk gebruikt om de symptomen van progesteron verlies zoals nachtelijk zweten, vaginale droogte, gewichtstoename en troebel denken behandelen. Wild yam wordt meestal in een orale vorm zoals pillen of vloeibaar extract. Natuurlijke progesteron crème bevat progesteron die het vaakst wordt vervaardigd uit extracten van wilde yam wortel. Een kleine hoeveelheid natuurlijke progesteron crème wordt dagelijks toegepast op dunne gebieden van de huid zoals de binnenste arm of maag.

testosteron onbalans

Zaagpalmetto wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van een vergrote prostaat door het blokkeren van testosteron stimulatie van de prostaat groei; op dezelfde wijze, kan het effect van testosteron onevenwichtigheid gedacht overgangsklachten, zoals ongewenste haargroei en huidaandoeningen blokkeren. Damiana is gebruikt om seksuele functie en verlangen, die vermoedelijk gerelateerd aan testosteron verbeteren, en als een tonicum behandeling van psychische stoornissen. Zijn volledige werkingsmechanisme is niet volledig begrepen, maar het werkt blijkbaar voor een deel door vaatverwijding om de bloedcirculatie rechtstreeks te stimuleren en het metabolisme verhogen en zenuwen functioneren.